XLLease bereidt ‘Big Bang’ campagne voor

Geschreven door Liane Dijkslag
10-11-2020 | Leesduur 8 min
Geschreven door Liane Dijkslag, Office Manager
10-11-2020 | Leesduur 8 min
XLLease nieuws
XLLease is inmiddels uitgegroeid tot een grote regionale aanbieder van zakelijke lease. Binnenkort lanceren we een grote campagne. Hierin vertellen we het MKB in onze nieuwe grote regio graag wie we zijn en waar we voor staan.
XLLease nieuws

Nieuwe website met geactualiseerde missie en visie                                                                                                    

Uiteraard zijn alle relaties inmiddels persoonlijk ingelicht en is de administratie van de drie bedrijven gecentraliseerd onder de naam van XLLease. Maar de fusie inspireerde ons ook tot het formuleren van een nieuwe propositie. Binnenkort vertellen wij graag enthousiast wie we zijn, wat we doen en vooral: hoe we het verschil maken met zakelijke lease in de regio. Ook onze nieuwe website bouwen we rond onze eveneens nieuwe propositie op. Hierop ontdekt u straks bijvoorbeeld onze geactualiseerde missie en visie. Kort en krachtig verwoorden deze ons onderscheid en USP’s waarmee wij het verschil maken met zakelijke mobiliteitsoplossingen. We houden het nog even geheim, maar onze nieuwe missie en visie hebben eveneens geleid tot een fonkelnieuwe slogan en merkbelofte.


Videopresentatie met leaseproposities voor al uw mobiliteitswensen

‘Under construction’ is ook onze spiksplinternieuw promotievideo. Hierin focussen we op de betekenis van onze nieuwe slogan en propositie. Zoals gezegd: we houden ‘m nog even geheim, maar deze slogan verwoordt exact onze drive om constant door te schakelen met onze dienstverlening aan u op basis van innovatie. Eveneens verbeeldt deze video hoe breed wij de mobiliteitsoplossingen van XLLease zien. Van fiets, trein en bus tot en met zakenauto’s van alle merken. Kortom, één overkoepelende leasepropositie voor al uw mobiliteitswensen onder één dak bij XLLease.  Zodra de nieuwe site en video in de lucht zijn, presenteren wij deze graag persoonlijk aan onze bestaande en uiteraard mogelijk nieuwe relaties.


Vaste contactpersonen

Onze accountmanagers werken voor u intern met een vast team op de binnendienst samen. Uw winst? Korte lijnen, dezelfde vaste contactpersonen, zowel intern als extern, en dus ook maximaal klantgerichte mobiliteitsoplossingen. U doet dus altijd zaken met een accountmanager die uw lokale bedrijfssituatie goed kent en doorgrondt. In onze nieuwe communicatiecampagne stellen deze collega’s zich alvast persoonlijk aan u voor. Nu al benieuwd? Van de fotoshoot met alle medewerkers geven wij u alvast één sneak preview met ondergetekende 😊.

Nog dit jaar verrassen wij de markt met onze nieuwe campagne, missie, visie, slogan, merkbelofte, website en videopresentatie.

Overtuigt dit blog u nu al om zaken met ons te doen? Belt of mailt u dan gerust.

 

Liane Dijkslag

Office Manager XLLease


Bedrijfsinformatie
Geschreven door Liane Dijkslag
10-11-2020 | Leesduur 8 min
Geschreven door Liane Dijkslag | Office Manager @ XLLease
10-11-2020
Lees meer over:
Delen