Financial lease bij XLLease

Financial lease

In samenwerking met Pouw
 • Direct eigenaar van de auto
 • Kies uw eigen maandbedrag
 • Fiscale voordelen voor ondernemers

Wat is financial lease?

Financial Lease is een vorm van zakelijk leasen waarbij u een auto aanschaft zonder deze meteen volledig te betalen. U bent wel direct economisch eigenaar van de auto. Met deze leasevorm betaalt u een vast bedrag per maand. De rest, zoals motorrijtuigbelasting en een verzekering, regelt u zelf. Aan het eind van dat contract betaalt u nog een slottermijn en daarna is de auto volledig uw eigendom. U kunt het zien als een investering in de auto.

Voor ondernemers heeft financial lease een aantal extra voordelen. U kiest voor mobiliteit binnen uw bedrijf en kunt toch blijven investeren in uw onderneming. Daarnaast levert dit direct fiscale voordelen op. 

Aanbod financial lease

Voor het aanbieden van financial lease werken wij nauw samen met Pouw. De merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen bedrijfswagens. Bekijk direct het financial leaseaanbod en kies uw nieuwe auto uit. Pouw stuurt u graag vrijblijvend een leaseofferte toe. 


Extra voordelen
financial lease

 • Geen limiet op gereden kilometers
 • Vrije keuze in onderhoud en verzekering
 • Geen financiële verrassingen
 • U bepaalt zelf de looptijd van het contract  
 • Geen jaarcijfers nodig voor financiering

XLLease, uw universele leasemaatschappij
Financial lease voor ondernemers
Financial lease is een interessante optie voor zzp'ers en mkb'ers. We vertellen u de voor- en nadelen zodat u de juiste keuze kunt maken.
XLLease, uw universele leasemaatschappij
Verschil financial- en operational lease
Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease? Bekijk de voor- en nadelen zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie. 
Audi Q4
Berekenen uw maandbedrag
Heeft u uw nieuwe auto al uitgekozen? Dan is het fijn om te weten wat dit per maand gaat kosten. Bereken hier uw financial lease maandbedrag.

Hoe werkt financial lease?

Het aanvragen van een financial lease offerte is eenvoudig. U hoeft niet allerlei papieren in te vullen of jaarcijfers aan te leveren. Dit kunt u verwachten:

 1. Kies een auto of bedrijfswagen die past bij uw onderneming
 2. Kies uw maandbedrag op basis van de looptijd, aanbetaling en slottermijn
 3. Vraag vrijblijvend een offerte aan
 4. Binnen 24 uur ontvangt u van Pouw uw offerte
 5. Na akkoord op de offerte wordt er gekeken of het financieel bij u past
 6. Na ondertekening van de overeenkomst maakt de dealer uw auto rijklaar
 7. U kunt uw auto ophalen!
XLLease, financial lease samenwerking Pouw
Staat uw gewenste auto er niet tussen?
Neem dan contact op met de adviseurs van Pouw. Stel uw vraag per e-mail of bel direct naar 055 203 3619. Zij helpen u graag.

Wat is het slottermijn bij financial lease?

Een slottermijn is het bedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. U betaalt het openstaande bedrag tegelijk met de laatste termijn. Daarna bent u zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. U kunt er ook voor kiezen om met een hoger maandbedrag de auto gedurende het contract volledig af te betalen. De hoogte van het slottermijn bepaalt u namelijk zelf voor u het contract afsluit.

Voor- en nadelen slottermijn

Het belangrijkste voordeel van een slottermijn is dat u daarmee uw maandbedrag verlaagt. Het maakt uw financiële ruimte groter. U kunt, zeker als de auto in een goede conditie blijft, de inruilwaarde van de auto gebruiken om de slottermijn te betalen. Het grootste nadeel van een slottermijn is dat u de gehele looptijd rente betaalt over dat bedrag en dat u het bedrag aan het eind van het contract in één keer moet voldoen.

Veelgestelde vragen over financial lease

XLLease - Bart
Wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Pouw. Hier kunt u ook een auto rustig bekijken en een proefrit aanvragen.