XLLease zakelijk leasen

Werken bij XLLease

Gaat jouw hart sneller kloppen van auto’s en kom je uit de omgeving Oost Nederland? Of beschik je over automotive ervaring die past bij XLLease? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

XLLease is een multimerk leasemaatschappij in zakelijke mobiliteit. Dat betekent dat men bij ons een auto kan leasen uit een zeer uitgebreid merkenaanbod. We opereren met name in het oosten van Nederland, spreken de taal van onze markt en denken graag mee met de klant in oplossingen op de langere termijn. We hebben de ambitie om de nummer 1 mobiliteitspartner te worden van Oost Nederland. XLLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial services, de 2e leasemaatschappij van Nederland.

 

Onze missie

XLLease levert lease oplossingen en mobiliteitsadvies voor de zakelijke markt. Dit combineren we met persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening. Wij analyseren de mobiliteitsbehoefte en bieden een complete oplossing voor de korte of lange termijn, merkonafhankelijk en gedreven door jouw onderneming.

 

Onze visie

Door verduurzaming vraagt de markt om een bredere kennispartner op het gebied van mobiliteit.

 

Onze brandstory

Als leasepartner in zakelijke mobiliteit opereren wij regionaal, maar zijn we landelijk actief. Met kennisgedreven en betrokken adviseurs willen wij de nummer 1 mobiliteitspartner zijn van ondernemend Oost-Nederland. Wij spreken de taal van de markt én de regio, zijn helder en kijken naar de lange termijn. Wij zijn altijd dichtbij en staan klaar als het eens moeilijk mocht worden. Dat doen we met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Als lokale partner in mobiliteit  combineren wij dit met de kennis, kunde en inkoopkracht van een top 2 speler: Volkswagen Pon Financial Services. Kortom, the best of both worlds.

Wim Reinders XLLease

Wim Reinders

''Bij XLLease werken we volgens het principe neem het initiatief met behoud van verantwoordelijkheid ! Kortom gewoon doen en het gewoon doen !''

Kom jij werken bij XLLease?

Binnen XLLease hechten we waarde aan een open cultuur waarin ruimte is voor nieuwe collega’s die weten van aanpakken en voor wie flexibiliteit, transparantie en verantwoordelijkheid vanzelfsprekend zijn.

 
Beschikbare vacatures
Wil jij graag werken bij XLLease? Bekijk hier onze openstaande vacatures.