Een bedrijfswagen leasen via XLLease

Bent u op zoek naar de bedrijfswagens die bij uw onderneming past? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. U least elk gewenst merk en model bij ons, we kunnen u dus altijd op weg helpen. We adviseren u graag bij de keuze voor de perfecte bedrijfswagen, maar ook de juiste leasevorm

 

Zakelijk leasen

De keuze voor de bedrijfswagens die bij uw situatie past is vaak de belangrijkste keuze. Maar ook de keuze voor een leaseproduct moet u weloverwogen maken. Door onze verscheidenheid aan leasevormen past er altijd één bij uw bedrijf. Rij onbezorgd weg met full operational lease. Of kies juist voor meer flexibiliteit in uw leasecontract met ons product: flexible lease. Ook vrij nieuwe occasion leasen is mogelijk bij XLLease, met vaak een korter lopend contract en gunstige voorwaarden. Bekijk direct ons aanbod.

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor uw bedrijfswagen en leasevorm? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. We helpen u graag vooruit.

 

Alle merken en modellen

Regionaal werken wij samen met Pouw Automotive, dé merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.Door onze nauwe samenwerking kunnen wij deze merken vaak snel en scherper geprijsd leveren. Bekijk direct de voorraad bedrijfswagens bij Pouw.

Maar naast deze merken kunt u elk merk en model dat te koop is op de Nederlandse markt leasen via XLLease. Bekijk onze XLDeals of vraag direct een offerte aan voor uw perfecte leaseauto.

Wim Reinders XLLease
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!
Volkswagen Crafter lease

VW Bedrijfswagens

Ruime keuze aan sterke bedrijfswagens van Volkswagen. En zelfs al een volledig elektrische bedrijfswagen.
alle merken leasen

Alle merken

U least bij ons alle merken en modellen die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.

ID. Switch bij XLLease

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz.

Hoe werkt het?

Het full operational leasecontract op je Caddy Cargo of Transporter sluit je af voor een looptijd die bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Jij bepaalt óf en wanneer je overstapt naar een ID. Buzz. En als je overstapt, krijg je de betaalde premie weer terug. Wachten was nog nooit zo leuk!

Onderstaande leasetarieven zijn indicatief, het rekenvoorbeeld is gebaseerd op een overstap naar de ID. Buzz na 18 maanden:
 
  Standaard leasetarief   ID. Switch premie Korting bij overstap 
Caddy Cargo 55 kW Economy Business  €379,-  €49,-  €882,-
Transporter 66 kW Economy Business  €449,-  €57,-  €1.026,-
 

Lees hier alle voorwaarden.

ID Switch bij XLLease
XLLease - gedreven door mobiliteit
Rij snel weg met occasion lease van XLLease
Lage tarieven & bijtelling
XLLease - Bart
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Bart en hij helpt u vooruit!