Brandstofbeheer

Het gemak van tanken met een speciale pas. Berijders van een leaseauto hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de brandstofpas en de gebruikersvriendelijke online administratie. Op de website van Multi Tank Card kunnen wagenparkbeheerders inloggen om declaraties en tankbeurten te raadplegen.
Wilt u het brandstofbeheer voor het gehele wagenpark raadplegen, log dan in onder Relaties/Klanten. Hiervoor hebt u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig dat u van ons heeft ontvangen.

 

Tanken in het buitenland

XLLease biedt ook de mogelijkheid om in het buitenland te kunnen tanken met de brandstofpas. U kiest dan voor de brandstofpas Multi Tank Card met DKV-module. U kunt dan op ruim 26.000 locaties in Europa tanken.

Brandstofpas of inloggegevens kwijt

Bent u een brandstofpas of inloggevens kwijt? Vul ons aanvraagformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk.

 

Brandstofbeheer Multi Tank Card

Brandstofbeheer TravelCard

XLLease -  Zakelijke lease

Elektrische laadpassen

Ook voor laadpassen en abonnementen bij een elektrische leaseauto kunt u bij XLLease terecht. Wij werken samen met verschillende energieleveranciers. Met een laadabonnement kan een elektrische leaseauto in heel Nederland en Europa opgeladen worden. Naast laadpassen van diverse leveranciers is het ook mogelijk om tanken en elektrisch laden te combineren in één pas. De MTC brandstofpas wordt dan gekoppeld aan de laadpas. Wel zo gemakkelijk.

Wat kost het laden?

De kosten voor het laden variëren per aanbieder en per wijze van laden. Een indicatie van de kosten:

  • Zakelijk laden (bij een bedrijf): De prijs wordt bepaald door het bedrijf. U kunt bij het bedrijf navragen welke kosten per kWh in rekening worden gebracht.
  • Thuis: U betaalt de prijs conform de afspraken met uw energieleverancier.
  • Openbare laadpaal: Prijzen variëren tussen de € 0,25 en € 0,50 per kWh. De prijzen staan vaak vermeld in de mobiele apps van laadpaalleveranciers. Soms worden de prijzen op de laadpaal vermeld.
  • Snellaadstations: Prijzen variëren tussen de € 0,50 en € 0,79 per kWh.

Op laadpas.com vindt u tarieven en overige informatie per laadpaalleverancier.

Let op!
Gaat u naar het buitenland? Dan is het belangrijk om uw reis goed te plannen. U kunt op heel veel plekken al laden, echter kunt u niet bij elke openbare laadpaal laden met de laadpas van één leverancier. Kijk waar u wel met uw pas kunt laden of schaf meerdere passen aan.

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de keuze.