Full operational lease bij XLLease

Full operational lease

  • Zorgeloos zakelijk rijden
  • Geen verrassingen
  • Eén maandfactuur

Full operational lease

Geen verrassingen en zorgeloos rijden met operational lease: één van de meest gekozen zakelijke leasevormen. Ook bij XLLease. Niet zo gek, want met full operational lease weet u precies waar u aan toe bent.


Wat is full operational lease?

Full operational lease is een all-in leasepakket. Voor een vast maandbedrag bent u verzekerd van 100% mobiliteit, altijd en overal. Alle bijkomende kosten zoals reparatie, onderhoud, belasting en verzekering zijn al inbegrepen in het leasetarief. Optioneel kunt u nog winterbanden en andere componenten hieraan toevoegen. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

Dé voordelen

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad

Meest gekozen zakelijke leaseauto's

volkswagen golf lease
Volkswagen Golf
De golf met meer gemak
audi a3 sportback lease
Audi A3 Sportback
Focus op sportiviteit
skoda enyaq lease
Škoda Enyaq
De elektrische SUV

Elektrische auto leasen

Rijden in een elektrische auto en genieten van alle services die vallen onder operational lease? Dat kan! Binnen het leasecontract van de elektrische auto is het mogelijk een laadpaal en laadpas op te nemen. De kosten voor installatie van de laadpaal en de kosten voor het gebruik van de laadpas (inclusief de laadkosten) verwerken wij in het leasetarief. Zo heeft u alles gemakkelijk op één maandfactuur. Lees hier meer over full operational lease voor de elektrische auto.

 

Occasion met operational lease zakelijk

Met full operational lease kunt u er ook voor kiezen om een occasion te leasen. U least dan flexibeler een jong gebruikte auto met een kortlopend leasecontract. Bekijk hier het aanbod van occasions welke u kan leasen met zakelijke lease.

 

Bedrijfswagen zakelijk leasen

Wilt u graag een bedrijfswagen leasen? Wij helpen u graag verder bij het vinden van de bedrijfsauto die bij uw onderneming past. Wij helpen u van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken naar het ideale model, de uitvoering en uiteindelijke de bedrijfswageninrichting. Aan de hand van uw wensen komen wij tot de bedrijfswagen die past bij uw bedrijfsvoering. Bekijk het aanbod bedrijfsauto's met zakelijke lease.

Netto operational lease

Interesse in netto operational lease? Ook dat kan bij XLLease. Netto operational lease biedt ondernemers een off-balance financieringsoplossing en meer keuzevrijheid in onderhoud en verzekeringen voor de gewenste bedrijfsauto. Geniet van een voordelige maandelijkse leaseprijs waarin de financiering, afschrijving en motorrijtuigenbelasting door ons wordt geregeld. Bij netto operational lease regelt u het onderhoud, reparaties, banden, pechhulp en verzekeringen zelf. Het voordeel voor u: geen grote investering, meer keuzevrijheid en geen invloed op de de liquiditeit van uw bedrijf. Interesse in netto operational lease voor uw bedrijfsauto? Neem vrijblijvend contact op. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar om uw ideale bus of auto voor u te berekenen.

 

Bijtelling

Denkt u eraan om uw zakelijke leaseauto ook voor privéritten te gebruiken? Als u jaarlijks meer dan 500 kilometer privé rijdt, moet u ook bijtelling betalen. Hoeveel bijtelling u moet betalen, hangt af van verschillende factoren, zoals het bijtellingspercentage, uw inkomen en de fiscale waarde van de auto. Met onze bijtellingscalculator kunt u gemakkelijk uitrekenen hoeveel bijtelling u kunt verwachten.

 

Leaseprijs berekenen

Het zakelijk leasen van een auto is niet gratis. In een full operational leaseprijs zitten diverse componenten verwerkt. Denk hierbij aan verzekering, pechhulp en motorrijtuigenbelasting. Maar ook de rente en afschrijving zijn onderdeel van de prijs. We leggen u hier graag meer uit over het berekenen van een leaseprijs voor full operational lease.

 

Wilt u meer weten?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of is operational lease toch niet het leaseproduct voor u Kijk dan ook eens bij financial lease.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!
Veelgestelde vragen
XLLease - Karen
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Karen, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.