Full operational lease bij XLLease
Full operational lease
  • Zorgeloos rijden
  • Geen verrassingen
  • Eén maandfactuur

Full operational lease

Geen verrassingen en zorgeloos rijden met operational lease

Operational lease is een van de meest voorkomende zakelijke leasevormen. Ook bij XLLease. Niet zo gek, want met full operational lease weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen en zorgeloos rijden. Wel zo prettig.

Bij full operational lease bent u voor een vast maandbedrag verzekerd van 100% mobiliteit, altijd en overal. Voor zo ver u dat wilt, neemt XLLease de zorg uit handen rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming. 

Met full operational lease kunt u er ook voor kiezen om een occasion te leasen. U least dan flexibeler een jong gebruikte auto met een kortlopend leasecontract.

Direct beschikbare auto's
Geen lange levertijden! Rij snel weg in één van de modellen die wij op voorraad hebben.

Full operational lease elektrische auto

Het zakelijk leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. Bij XLLease kunt u kiezen voor een full operational leasecontract voor uw elektrische auto. U kiest dan voor alle services van een full operational leasecontract, maar ook voor een laadpaal en laadpas. De kosten voor installatie van de laadpaal en de kosten voor het gebruik van de laadpas (inclusief de laadkosten) verwerken wij in het leasetarief. Zo heeft u alles gemakkelijk op één maandfactuur. Lees hier meer over full operational lease voor de elektrische auto.

 

Bijtelling bij full operational lease

Kiest u voor full operational lease? Dan betaalt uw medewerker de bijtelling. Hoe hoog de bijtelling is, is afhankelijk van diverse factoren: bijtellingspercentage, inkomen en fiscale waarde van de auto. Bereken gemakkelijk de hoogte van de bijtelling via onze bijtellingscalculator.

 

Full operational lease prijzen

Het zakelijk leasen van een auto is natuurlijk niet gratis. In een full operational leaseprijs zitten diverse componenten verwerkt. Denk hierbij aan verzekering, pechhulp en wegenbelasting. Maar ook de rente en afschrijving zijn onderdeel van de prijs. We leggen u hier graag meer uit over het berekenen van een leaseprijs voor full operational lease.

 

Wilt u meer weten over operational lease?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Of is operational lease toch niet het leaseproduct voor u? Kijk dan ook eens bij financial lease.

Veelgestelde vragen

Dé 6 voordelen 

  • Persoonlijk contact, onze medewerkers kennen uw bedrijf en situatie.
  • U kiest uit onze vele merken en modellen.
  • U bepaalt zelf hoeveel u uit handen geeft.
  • U krijgt één maandfactuur met telkens hetzelfde bedrag, geen verrassingen achteraf
  • XLLease koopt de leaseauto aan en staat dus niet op uw balans.
  • Ook draagt u het restwaarde risico niet.
  • Bespaar tijd, geld en energie die u overhoudt voor uw onderneming.
XLLease - Karen
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Karen, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.