Occasion lease zakelijk
  • Snel rijden
  • 100% full operational lease
  • Jong gebruikte auto's

Occasion lease zakelijk

Lease flexibel een jong gebruikte auto

Direct wegrijden in een vrijwel gloednieuwe auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met occasion lease, één van de vormen van zakelijke lease bij XLLease. Met een occasion lease contract rijdt u een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden en dé service van full operational lease.

 

Direct rijden met occasion lease zakelijk

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel betreft zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Occasion lease zakelijk is aantrekkelijk voor iedereen.

Bekijk direct ons actuele aanbod. Staat uw gewenste auto erbij, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

 

Full operational occasion lease

Occasion lease is een vorm van full operational lease. Dat betekent dat u voor een vast maandbedrag verzekerd bent van 100% mobiliteit. Alle zaken rondom het aanschaffen en gebruiken van een auto zijn geclusterd in één maandbedrag. O.a. de verzekering, wegenbelasting en internationale pechhulp zijn onderdeel van het contract.

 

Ons aanbod

  • Direct rijden
  • Vrijwel nieuwe occasion
  • Goed onderhouden
  • Korte looptijden mogelijk

Onze occasion leasevormen

XLLease biedt u diverse vormen van occasion lease. Bekijk hieronder de verschillende vormen en het bijbehorende aanbod en zoek de leaseauto die het beste bij uw situatie past. Of denk eens aan financial lease occassions.

Occasion lease auto's
Bekijk alle geschikte occasion leaseauto's van Volkswagen Pon Financial Services en vraag direct een offerte aan voor uw nieuwe auto.
Pouw voorraadauto's
Pouw heeft een groot aanbod met (tweedehands) auto's van verschillende merken op voorraad. U rijdt dus direct weg.
Beschikbare leaseauto's bij klanten
Soms komt het voor dat een klant een auto niet langer nodig heeft. We helpen de klant graag met het zoeken van een nieuwe gebruiker, wellicht bent u dit?

Wilt u meer weten over het leasen van een occasion?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of bekijk hieronder onze video en de veelgestelde vragen over Occasion lease. 

Veelgestelde vragen
XLLease - Martijn
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Martijn, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.