Occasion lease zakelijk

Lease flexibel een jong gebruikte auto

Direct wegrijden in een vrijwel gloednieuwe auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met occasion lease, één van de vormen van zakelijke lease bij XLLease. Met een occasion lease contract rijdt u een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden en dé service van full operational lease.

Direct rijden met occasion lease zakelijk

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel betreft zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Occasion lease zakelijk is aantrekkelijk voor iedereen.

Bekijk direct ons actuele aanbod. Staat uw gewenste auto erbij, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

 

Beschikbare leaseauto's bij klanten

Soms komt het voor dat een klant een auto niet langer nodig heeft. We helpen de klant graag met het zoeken van een nieuwe gebruiker, wellicht bent u dit? Want ook dit is het leasen van een occasion. Bekijk direct ons overzicht met de beschikbare auto's ter overname.

 

Pouw

Pouw heeft een groot aanbod met occasion lease auto's van verschillende merken. Bekijk hier het aanbod.


Full operational occasion lease

Occasion lease is een vorm van full operational lease. Dat betekent dat u voor een vast maandbedrag verzekerd bent van 100% mobiliteit. Alle zaken rondom het aanschaffen en gebruiken van een auto zijn geclusterd in één maandbedrag. O.a. de verzekering, wegenbelasting en internationale pechhulp zijn onderdeel van het contract.

 

Wilt u meer weten over het leasen van een occasion?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of bekijk hier onder de veelgestelde vragen over Occasion lease. 

Veelgestelde vragen

Bekijk direct ons actuele aanbod

  • Direct rijden
  • Vrijwel nieuwe occasion
  • Goed onderhouden
  • Korte looptijden mogelijk
XLLease - Martijn
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Martijn en hij helpt u vooruit!