Occasion lease zakelijk

  • Snel rijden
  • 100% full operational lease
  • Jong gebruikte auto's

Occasion lease zakelijk

Direct wegrijden in een vrijwel gloednieuwe auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met occasion lease, één van de vormen van zakelijke lease bij XLLease. Met een occasion lease contract rijdt u een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden en dé service van full operational lease.

 

Direct rijden met occasion lease zakelijk

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel betreft zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Occasion lease zakelijk is aantrekkelijk voor iedereen.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!

Tijdelijk extra scherp geprijsd

Zakelijk lease de ID.3 Pouw Black style bij XLLease
Occasions bij dealer Pouw

De occasions van Pouw kunt u via XLLease ook afsluiten met full operational lease contract. Bekijk het aanbod op de website van Pouw en vraag een vrijblijvende zakelijk lease offerte aan.

zakelijke lease actie volkswagen polo
Leaseauto's ter overname

Soms komt het voor dat een klant een auto niet langer nodig heeft. De leaseauto bieden wij daarom graag met occasion lease aan voor een nieuwe gebruiker, wellicht bent u dit?

Full operational occasion lease

Occasion lease is een vorm van full operational lease. Dat betekent dat u voor een vast maandbedrag verzekerd bent van 100% mobiliteit. Alle zaken rondom het aanschaffen en gebruiken van een auto zijn geclusterd in één maandbedrag. O.a. de verzekering, motorrijtuigenbelasting en internationale pechhulp zijn onderdeel van het contract. De voordelen van occasion lease zakelijk op een rij:
  • Leaseauto is direct beschikbaar
  • Gunstig maandtarief
  • Korte looptijd mogelijk vanaf 12 maanden
  • Inclusief alle services van full operational lease

Wilt u meer weten over het leasen van een occasion?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Of bekijk hieronder onze video en de veelgestelde vragen over Occasion lease. 

Veelgestelde vragen
XLLease - Martijn
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Martijn, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.