Zakelijke lease bij XLLease

Wagenparkbeheer

Services wagenparkbeheerders

Bij XLLease staan onze medewerkers voor u klaar. Met een telefoontje wordt alles rondom uw leaseauto voor u geregeld en kunt u weer over tot de orde van de dag. Maar soms wilt u ook dingen zelf regelen. Op een moment dat het u beter uitkomt bijvoorbeeld. Voor dit soort zaken kunt u terecht op de pagina’s specifiek voor u als wagenparkbeheerder.

Altijd actueel, wanneer u maar wilt

Als wagenparkbeheerder kunt u natuurlijk zelf diverse handelingen doen en staan de voor u relevante veelgestelde vragen op een rij. Als klant van XLLease heeft u toegang tot ons wagenpark informatie systeem. Hierbij kijkt u rechtstreeks in onze eigen database en heeft u direct inzage in de stand van zaken van uw auto's. Hierin zijn diverse handige overzichten te vinden die u helpen om uw wagenpark goed te beheren. 
 

Autoregeling

Een goede autoregeling opzetten en onderhouden is voor velen geen alledaagse bezigheid. Bij XLLease is het gesneden koek. Na een eerste inventarisatie maken wij voor uw organisatie een autoregeling op maat waar u weer jaren verder kunt. Uiteraard ondersteunen we u en uw berijders met handige (online) tools zoals Fleetplatform.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 055 303 45 00, we helpen u graag verder.

XLLease
Brandstofbeheer
XLLease biedt u diverse mogelijkheden met betrekking tot het opnemen van de brandstof in het leasecontract. Wanneer dit het geval is kunt u snel en gemakkelijk de brandstofkosten van al uw medewerkers inzien en eventueel declareren.
Digitale facturatie
Het online bekijken, analyseren, archiveren en inboeken van uw facturen. Daarnaast kunt u eenvoudig online uw vragen over de factuur stellen aan één van onze medewerkers.
Fleetinformatie
Alle gegevens van uw medewerkers inzien en wijzigen in een overzichtelijk en transparant managementinformatiesysteem. Zo beheert u alle zaken rondom uw wagenpark snel en eenvoudig.
Fleetplatform
Met het Fleetplatform kunnen uw berijders makkelijk zelf hun leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel indienen bij u, de wagenparkbeheerder.
Gegevens wijzigen
Uiteraard wijzigen de gegevens van bedrijven en berijders wel eens. Graag zijn we op de hoogte van deze wijzigingen om u zo optimaal van dienst te zijn.
Veelgestelde vragen
Lees hier alle veelgestelde vragen over het beheer van uw wagenpark.
XLLease - Pascal
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze accountmanager Pascal en hij helpt u vooruit!