Volkswagen ID3 zakelijk leasen

Zakelijk elektrisch leasen

  • Duurzaam en fiscaal voordelig
  • Alle merken en modellen
  • Diverse leasevormen

Zakelijk elektrische auto leasen

Wilt u een elektrische auto zakelijk leasen? Dat kan! Steeds meer zakelijke rijders stappen over naar elektrisch leasen. Wilt u graag duurzaam rijden en fiscaal voordelig uit zijn? Bekijk dan ons aanbod zakelijke elektrische auto's. Bij XLLease least u alle merken en modellen. Of dit nu een nieuwe elektrische auto of occasion is.

Aanbod elektrische auto's

Audi Q4 e-tron zakelijk leasen
Audi Q4 e-tron
De elektrische compacte SUV
Audi Q8 e-tron zakelijk leasen
Audi Q8 e-tron
De nieuwe Q8 e-tron
Zakelijk CUPRA Born leasen
CUPRA Born
Volledig elektrisch, vol kracht en onmiskenbaar
skoda enyaq lease
Škoda Enyaq
De elektrische SUV
Skoda Enyaq coupé zakelijk leasen
Škoda Enyaq Coupé
De stijlvolle elektrische SUV
volkswagen id.3 lease
Volkswagen ID.3
De volledig elektrische Volkswagen
volkswagen id4 lease
Volkswagen ID.4
De volledig elektrische SUV
volkswagen id5 lease
Volkswagen ID.5
De volledig elektrische SUV coupé
alle merken leasen
Alle merken
U least bij ons alle merken en modellen die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.

Populaire elektrische occasions

Wilt u snel wegrijden in een zakelijke elektrische auto? Bekijk hieronder een selectie van ons elektrisch occasion aanbod. Goed onderhouden elektrische auto's die nogmaals te leasen zijn in de zakelijke lease. De zakelijke elektrische occasions zijn op korte termijn beschikbaar tegen een voordelig maandtarief. Alle voordelen op een rij:

  • Leaseauto is direct beschikbaar
  • Gunstig maandtarief
  • Korte looptijd mogelijk vanaf 12 maanden
  • Inclusief alle services van full operational lease

Elektrische auto zakelijk leasen en vakantie

U wilt kiezen voor het leasen van een elektrische auto, maar twijfelt of dit ook handig is tijdens de vakantieperiode. Want past alle bagage er wel in, maar nog belangrijker: kan ik overal goed opladen? Bij XLLease maken we het u zo comfortabel mogelijk. U least namelijk gemakkelijk een vakantie auto met ons additional lease product. Gedurende het jaar rijdt u zuinig in uw elektrische auto, maar tijdens de vakantie rijdt u zorgeloos in een benzine/diesel auto. Lees hier meer over het leasen van een vakantie auto.

Bijtelling en zakelijke elektrische auto

Wilt u de zakelijke elektrische auto ook privé rijden voor meer dan 500 kilometer per jaar? Dan krijgt u ook te maken met bijtelling. Het bijtellingpercentage van een elektrische auto is afhankelijk van het jaar waarin deze op kenteken is gezet.

De bijtelling voor elektrische auto's ligt tot 2026 lager dan voor niet-elektrische auto's  De lagere bijtelling is een overheidsmaatregel om het leasen van een elektrische auto te stimuleren. Hierdoor zijn elektrische auto's voor zakelijke rijders fiscaal aantrekkelijk.

In 2024 geldt een bijtelling van 16% over de eerste 30.000 euro fiscale waarde van uw auto. Daarboven betaalt u de reguliere 22% bijtelling. Bereken uw bijtelling gemakkelijk met onze bijtellingscalculator.

 

Zakelijk elektrische auto leasen: de toekomst

Elektrisch leasen is de nieuwe norm in zakelijke mobiliteit. Voor ondernemers is duurzaamheid en klimaat steeds vaker onderdeel van de bedrijfsidentiteit. Met de overstap naar zakelijke elektrische auto's wordt de totale uitstoot van het bedrijf verkleind. De CO2-footprint wordt met de overstap naar elektrisch rijden daarmee aanzienlijk verminderd. Zakelijk elektrisch rijden is dus een win-winsituatie voor zowel het milieu als het bedrijf. Het is een eenvoudige manier om de CO2-uitstoot te verminderen en een duurzamere bedrijfsvoering te realiseren.

 

Vergoeding thuis opladen zakelijke elektrische auto

Als u thuis een eigen laadpaal tot uw beschikking heeft, dan kunt u met uw werkgever afspraken maken over een vergoeding voor het thuis opladen. Lees hier meer over de thuislaadvergoeding bij het leasen van een elektrische auto.

 

XLLease partner in elektrisch rijden

Rijden op stroom in plaats van brandstof brengt veranderingen met zich mee. We zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kunt. XLLease adviseert u graag over de laadinfrastructuur bij u op kantoor, thuis en onderweg. Of het nu gaat over laadpalen, laadpassen of andere vraagstukken omtrent elektrische mobiliteit. Lees hier meer informatie over elektrisch rijden.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!
e-POUWer laadpaal via XLLease

Een eigen laadpaal voor uw deur

Met een laadpaal van e-POUWER hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van een laadpaal. U laadt uw auto gewoon wanneer u dat wilt. Bijvoorbeeld ‘s nachts, wanneer u slaapt. Plug de thuislader van uw e-POUWER station in de auto en de rest gaat vanzelf. Snel, gemakkelijk en opgeladen met 100% groene stroom. Met ons advies op maat zorgen wij ervoor dat uw e-POUWER laadpunt bij uw huis, uw elektrische auto en uw persoonlijke situatie past.

Veelgestelde vragen over zakelijk elektrisch leasen

XLLease - Nobert
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Norbert, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.