Financial lease bij XLLease

Kort zakelijk leasen

  • Flexibiliteit van huren
  • Gemak van leasen
  • Per dag opzegbaar

Shortlease 

Shortlease is een vorm van autolease waarbij u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft shortlease een leasecontract van zo’n twee tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via EasyRent, ons zakelijke verhuurbedrijf, is de auto daarna per dag opzegbaar.

Shortlease via XLLease kan om verschillende redenen een uitkomst zijn.

  • Bijvoorbeeld wanneer u één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben.
  • Of wanneer u tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project.
  • Of als u niet gebonden wilt zijn aan een leasecontract van 48 maanden.
  • Met shortlease realiseert u uw eigen ideale balans tussen privé en zakelijk rijden. U kunt bijvoorbeeld op vakantie in een ruime auto met trekhaak voor de caravan. En gaat u weer aan het werk? Dan kiest u voor de rest van het jaar voor een kleinere auto.
  • Shortlease is ook een uitkomst bij een eenmalig project waarbij er tijdelijk veel kilometers moeten worden gemaakt. U kiest dan gewoon voor shortlease voor de duur van uw project en houdt zo de kosten perfect in de hand.

Dat is het mooie van shortlease: genieten van een snelle service en de voordelen van een kortlopend contract. Tegelijkertijd de vrijheid om, wanneer u maar wilt, het contract om te zetten of te verlengen. Uw shortleasecontract krijgt u nergens anders zo flexibel als bij XLLease.

Shortlease is flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan een langlopend leasecontract kiezen altijd voor shortlease want shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van full operational lease. Omdat uw auto, zonder boete, per dag opzegbaar is hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten en kunt u uw vervoer op bijna elk gewenst moment aanpassen aan de voor u actuele omstandigheden.

Wilt u meer weten over shortlease?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Veelgestelde vragen

Leaseauto uitzoeken

Bekijk direct onze XLDeals of neem een kijkje bij onze populaire leaseauto's.

XLLease - Mathijs
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Mathijs, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.