Zakelijk een auto leasen bij XLLease

Een auto leasen is maatwerk. Dat weten wij bij XLLease maar al te goed. Daarom biedt XLLease u een uitgebreid leasepakket aan met legio mogelijkheden. Iedere denkbare leasevorm is bespreekbaar. Zo kunt u kiezen voor onder andere full operational lease, shortlease, occasion lease, flexible lease en zelfs fietslease. Maar wacht dacht u van additional lease. Ideaal in combinatie met een elektrische auto, waarbij u tijdens de vakantie gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een ruime station met trekhaak. Bij het kiezen van de juiste leasevorm is het belangrijk goed uit te zoeken wat nu echt bij uw situatie past. Onze leaseadviseurs kunnen u hierbij heel goed adviseren.

Wij vinden het belangrijk dat u een auto kunt leasen op de manier die bij u past en daarom bespreken wij graag persoonlijk uw wensen en eisen met u. Dit persoonlijke contact stopt bij XLLease niet na het tekenen van het leasecontract. Integendeel, uw accountmanager zoekt regelmatig contact om eventuele veranderingen en natuurlijk uw tevredenheid te peilen.

  • Verzekering met schadeherstelbegeleiding
  • Internationale pechhulp en vervangend vervoer
  • 24-uursservice en direct vervangend vervoer als een reparatie niet binnen een dag uit te voeren is
  • Wagenparkbeheer met managementrapportage
  • Geen verrassingen achteraf
  • Advies op maat

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Kies het leaseproduct dat bij u past

Full Operational Lease - XLLease

Full operational lease

Operational lease is een van de meest voorkomende leasevormen. Ook bij XLLease. Niet zo gek, want met operational lease weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen en zorgeloos rijden. Wel zo prettig.
Occasion  Lease - XLLease

Occasion lease

Direct wegrijden in een vrijwel gloednieuwe auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Kies dan voor occasion lease van XLLease.
Elektrisch leasen - XLLease

Elektrisch rijden

We helpen u graag met de overstap naar zero emission mobility. Lease bij XLLease elektrisch en verduurzaam uw wagenpark.
Short Lease - XLLease

Shortlease

Heeft u tijdelijk een leaseauto nodig maar wilt u niet vastzitten aan een langlopend leasecontract? Shortlease biedt u de flexibiliteit van huren met het gemak van full operational lease.
Flexible Lease - XLLease

Flexible lease

U wilt flexibel kunnen omgaan met uw zakelijke mobiliteit. Kies dan voor flexible lease van XLLease voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. De ultieme vorm van leasen.
Fiets lease - XLLease

Fiets leasen

Wist je dat we bij XLLease tegenwoordig niet alleen leaseauto’s, maar ook leasefietsen aanbieden? Met de nieuwe leaseregeling voor fietsen is het al mogelijk om tegen 7% bijtelling een splinternieuwe fiets van deze zaak te leasen.

Advies op maat

Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem. Vraag direct een advies van één van onze XLLease leaseadviseurs aan. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Marcel en hij helpt u vooruit!