XLLease - gedreven door mobiliteit

Zakelijk leasen

  • Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag
  • Geen grote investering vooraf
  • Alle merken en modellen leverbaar

Zo werkt zakelijk leasen

Bij zakelijke lease financiert de leasemaatschappij uw auto en betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik. De kosten voor onderhoud en schade zijn in de meeste gevallen voor de leasemaatschappij. Zo heeft u geen onverwachte kosten en kunt u zorgeloos rijden. Rijdt u meer dan 500 kilometer per jaar privé met uw zakelijke leaseauto? Houd dan rekening met de bijtelling


Vind uw zakelijke leaseauto

Wilt u als ondernemer een auto zakelijk leasen? Dan is het belangrijk om te weten welke vorm van zakelijk lease bij u past. Heeft u tijdelijk een leaseauto nodig of wilt u flexibel omgaan met mobiliteit? Of juist elektrisch rijden maar tijdens de vakantie toch meer ruimte en gemak ervaren? Met additional lease kiest u de juiste auto voor elk moment. Wat uw situatie ook is, XLLease biedt een uitgebreid leasepakket met vele mogelijkheden.

Kies de zakelijke leasevorm die bij u past

Full Operational Lease - XLLease

Full operational lease

Geen verrassingen en zorgeloos rijden? Met full operational lease betaalt u een vast maandtarief en bent u verzekerd van 100% mobiliteit. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

* Meest gekozen leasevorm
* Een vast bedrag per maand
* Geen onverwachte kosten

Occasion  Lease - XLLease

Occasion lease

Snel rijden in een vrijwel gloednieuwe auto, zonder vast te zitten aan een langlopend contract? Met occasion lease heeft u gunstige voorwaarden en geen onverwachte kosten. 

* Direct wegrijden in een beschikbare auto
* Dé service van full operational lease 
* Korte looptijd en scherp geprijsd

leasen bij xllease

Financial lease

Een auto aanschaffen zonder deze meteen volledig te betalen? Met financial lease betaalt u een vast bedrag per maand en is de auto aan het einde van het contract uw eigendom.

*  Fiscale voordelen zoals BTW teruggave
*  Kies uw eigen maandbedrag en slottermijn
*  Vrije keuze in onderhoud en verzekering

Op zoek naar een andere vorm van mobiliteit? 

Uw auto's verkopen en ze direct terug leasen? Dat kan met Sale en Leaseback. Zo versterkt u de liquiditeitspositie en profiteert u van alle voordelen van full operational lease. Naast een zakelijke auto kunt u bij XLLease ook een zakelijke fiets leasen. Met lage kosten kan het voor zowel de werkgever als de werknemer gunstig zijn. U draagt bij aan het klimaat en blijft ook nog eens fit en vitaal. Alle leasevormen op een rij bij XLLease:

Voordelen zakelijke lease bij XLLease

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad

 

Zakelijk leasen voor zzp'ers

Ook voor zzp'ers is het mogelijk om zakelijk een auto te leasen. Zelfs als u nog maar kort zelfstandig bent. De auto zelf is namelijk het onderpand. Bij zakelijke lease geniet u van een aantal fiscale voordelen. U kunt standaard de btw aftrekken en de gemaakte kosten afschrijven van uw winst. Omdat de leasekosten bedrijfskosten zijn betaalt u ook minder inkomstenbelasting. Heeft u een vraag over zakelijk leasen? Onze lease adviseurs adviseren u graag. 

 

XLLease zakelijk leasen
Bereken de bijtelling van uw leaseauto

Onze meest gekozen leaseauto's

skoda enyaq lease

Škoda Enyaq

De elektrische SUV
volkswagen polo lease

Volkswagen Polo

Ruim en sportief
Zakelijk CUPRA Born leasen
CUPRA Born
Volledig elektrisch, vol kracht en onmiskenbaar

 

 

Veelgestelde vragen

 

 

XLLease - Martijn
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Martijn, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.