Zakelijke lease bij XLLease
Flexible lease
  • Zekerheid van full operational lease
  • Na 12 maanden opzegbaar

Flexible lease 

Flexibel omgaan met mobiliteit is belangrijk voor ieder bedrijf. In het geval dat het wat minder gaat met uw bedrijf, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Om die reden kunt u flexibel auto's leasen bij XLLease. Met flexible lease biedt XLLease u de mogelijkheid om na 12 maanden uw auto(s) kosteloos in te leveren.


Flexible zakelijk leasen voor 'n aantrekkelijke prijs 

Flexible lease biedt u de mogelijkheid om al na 12 maanden uw contract kosteloos op te zeggen, mits u aan de voorwaarden voldoet. Zo kunt u flexibel omgaan met mobiliteit en heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.


Vast maandbedrag met volledige service

Naast de vrijheid om na 12 maanden uw contract op te zeggen, heeft u ook de zekerheid van full operational lease. XLLease draagt namelijk zelf de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico van de auto. In de maandkosten zijn alle kosten rente-, afschrijvings-, en operationale kosten inbegrepen. Onderhoud en reparatie vindt plaats bij uw persoonlijke merkdealer waardoor u minder zorgen heeft. Daarnaast kunt u ook een tankkaart in het leasecontract opnemen. Hiermee heeft u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u precies waar u aan toe bent.


Zakelijk flexibel leasen bij XLLease

Met flexible lease is het mogelijk om de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA te leasen.

Veelgestelde vragen

Leaseauto uitzoeken

Bekijk direct onze XLDeals of neem een kijkje bij onze populaire leaseauto's.

XLLease - Henk
Advies nodig?
Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!