Zakelijke lease bij XLLease

Flexible lease

  • Zekerheid van full operational lease
  • Na 12 maanden opzegbaar

Flexible lease 

Flexibel omgaan met mobiliteit is belangrijk voor ieder bedrijf. In het geval dat het wat minder gaat met uw bedrijf, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Om die reden kunt u flexibel auto's leasen bij XLLease. Met flexible lease biedt XLLease u de mogelijkheid om na 12 maanden uw auto(s) kosteloos in te leveren.

 

Flexible zakelijk leasen voor 'n aantrekkelijke prijs 

Flexible lease biedt u de mogelijkheid om al na 12 maanden uw contract kosteloos op te zeggen, mits u aan de voorwaarden voldoet. Zo kunt u flexibel omgaan met mobiliteit en heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

 

Vast maandbedrag met volledige service

Naast de vrijheid om na 12 maanden uw contract op te zeggen, heeft u ook de zekerheid van full operational lease. XLLease draagt namelijk zelf de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én het afschrijvingsrisico van de auto. In de maandkosten zijn alle kosten rente-, afschrijvings-, en operationale kosten inbegrepen. Onderhoud en reparatie vindt plaats bij uw persoonlijke merkdealer waardoor u minder zorgen heeft. Daarnaast kunt u ook een tankkaart in het leasecontract opnemen. Hiermee heeft u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u precies waar u aan toe bent.

 

Zakelijk flexibel leasen bij XLLease

Met flexible lease kunt u de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda leasen.

Veelgestelde vragen

Leaseauto uitzoeken

Bekijk direct onze XLDeals of neem een kijkje bij onze populaire leaseauto's.

XLLease - Ricardo
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Ricardo, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.