XLLease zakelijk leasen

XLLease: uw multimerk leasemaatschappij


Gedreven door vooruitgang 

XLLease is een regionale multimerk leasemaatschappij. U kunt bij ons een auto van elk merk leasen. We leveren onafhankelijk mobiliteitsadvies op maat, gericht op de zakelijke markt. We opereren met name in het oosten van Nederland, maar zijn daarnaast ook landelijk actief. Onze dienstverlening is transparant en kennisgedreven. Hierbij staat een sterke en persoonlijke betrokkenheid met onze klanten hoog in het vaandel. Gedrevenheid en flexibiliteit zitten in ons DNA. 

Heldere communicatie bij XLLease

Bij XLLease hechten wij aan heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes. Onze medewerkers kennen de regio, weten wie u bent, wat u doet en denken graag met u mee. Dat kan alleen door aandacht te hebben voor de klant. Wij luisteren, analyseren uw mobiliteitsbehoefte en bieden u een complete oplossing op korte of langere termijn, merkonafhankelijk en gedreven door uw onderneming. Ook op het gebied van zorgeloze, duurzame mobiliteit denken we graag met u mee.

De zekerheden van XLLease

Nu kent u onze flexibiliteit en voordelen. Maar XLLease biedt ook zekerheden. Als partner in mobiliteit bieden wij de betrokkenheid en flexibiliteit van een lokale partij, in combinatie met de kennis, kunde en (inkoop)kracht van Volkswagen Pon Financial Services waar wij onderdeel van uitmaken. Deze solide en financieel stabiele organisatie, behoort tot de top 2 grootste leasemaatschappijen van Nederland. Kortom, het beste van 2 werelden: regionaal actief en bekend, ondersteunt door een landelijke krachtige organisatie.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!

Blijf op de hoogte via onze nieuwspagina!

Brandstory

Als leasepartner in zakelijke mobiliteit opereren wij regionaal, maar zijn we landelijk actief. Met kennisgedreven en betrokken adviseurs willen wij de nummer 1 mobiliteitspartner zijn van ondernemend Oost-Nederland. Wij spreken de taal van de markt én de regio, zijn helder en kijken naar de lange termijn. Wij zijn altijd dichtbij en staan klaar als het eens moeilijk mocht worden. Dat doen we met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Als lokale partner in mobiliteit combineren wij dit met de kennis, kunde en inkoopkracht van een top 2 speler: Volkswagen Pon Financial Services. Kortom, the best of both worlds.

Onze missie

XLLease levert lease oplossingen en mobiliteitsadvies voor de zakelijke markt. Dit combineren we met persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening. Wij analyseren uw mobiliteitsbehoefte en bieden een complete oplossing voor de korte of lange termijn, merkonafhankelijk en gedreven door uw onderneming.

Onze visie

Door verduurzaming vraagt de markt om een bredere kennispartner op het gebied van mobiliteit.

XLLease - Jan
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze accountmanager Jan en hij helpt u vooruit!