Vakantie lease zakelijk

Vakantie auto leasen

  • Kleinere/zuinigere/elektrische leaseauto voor dagelijks gebruik
  • Grotere auto beschikbaar voor vakanties
  • Alle voordelen van full operational lease

Lease een vakantie auto bij uw contract

Rij ‘groot’ tijdens de vakantie en ‘klein’ gedurende de rest van het jaar. Of juist elektrisch leasen het hele jaar door, maar tijdens de vakantie toch iets meer gemak en zekerheid met een benzine auto. Dat kan met additional lease van XLLease. 

Op deze manier kunnen uw werknemers op een flexibele wijze de juiste leaseauto voor elk moment kiezen. We bieden u verschillende mogelijkheden wat betreft de invulling van vakantieauto lease.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen voor u als werkgever

  • Uw medewerkers kiezen voor een kleinere of elektrische leaseauto, dus lagere leasekosten en lagere CO2 uitstoot.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.
  • Positief effect op uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Voordelen voor uw medewerkers

  • Structureel lagere bijtelling door de keuze voor een kleinere of elektrische auto. De hogere bijtelling is alleen van toepassing tijdens de vakantieperiode.
  • Ruimere auto tijdens de zomer- en eventueel wintervakantie.
  • Additional Lease is voordeliger dan privé een grotere auto huren tijdens de vakantieperiode.

 

Hoe werkt het leasen van een vakantie auto?

Additional Lease werkt als volgt: de berijder kiest een kleinere/zuinigere/elektrische leaseauto voor dagelijks gebruik en voor vakanties stelt de leasemaatschappij een grotere auto beschikbaar. De reguliere leaseauto moet tijdens de vakantie worden stilgezet in verband met de bijtelling. Als werkgever betaalt u het leasetarief inclusief de vakantieauto, maar u bespaart op de totale kosten, omdat uw werknemers een goedkopere auto rijden voor regulier gebruik.

Duurzaam zakelijk leasen

Gedurende het jaar rijden uw medewerkers in een kleine zuinige of elektrische auto, terwijl ze in de zomer- en wintervakantie kunnen kiezen voor een comfortabelere vakantie leaseauto. U bespaart hiermee het hele jaar door op de leasekosten, CO2 uitstoot en uw medewerkers op de bijtelling.


Bijtelling

Door te kiezen voor een kleinere of juist elektrische leaseauto betaalt uw medewerker minder bijtelling door het jaar heen. De hogere bijtelling is alleen van toepassing in de vakantieperiode en dus maar enkele weken per jaar.

 

Wilt u meer weten over het leasen van een vakantieauto?

Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. 

Veelgestelde vragen

Leaseauto uitzoeken

Bekijk direct onze XLDeals of neem een kijkje bij onze populaire leaseauto's.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze accountmanager Elbert en hij helpt u vooruit!