Bijtelling berekenen

Vul het onderstaande formulier in om een indicatie te krijgen van uw bijtelling.*

Indien een auto van de zaak meer dan 500 km per jaar privé gebruikt wordt geldt hiervoor een bijtelling. Deze bijtelling wordt bij het inkomen opgeteld waarover de loonbelasting wordt berekend. Met onderstaande tool wordt berekend wat hiervan de gevolgen zijn op uw netto-salaris.

Dit hogere inkomen kan gevolgen hebben voor de inkomensafhankelijke heffingskortingen. Door het vinkje “loonheffingskorting” aan te vinken worden deze gevolgen meegenomen in de netto-berekening.

Voor volledig elektrische auto’s geldt in 2021 een bijtellingspercentage van 12% over de fiscale waarde van de auto tot € 40.000. Voor het bedrag boven de € 40.000 geldt een bijtellingspercentage van 22%. Selecteer 12% bijtelling in geval van een volledig elektrische auto. De calculator houdt rekening met de geldende bijtellingsregels. Krijgt u een auto uit voorraad die in 2020 op kenteken is gezet? Selecteer dan 2020 en 8%.

* De netto bijtelling is altijd afhankelijk van de specifieke/ persoonlijke situatie, aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
XLLease -  Zakelijke lease

Dit jaar nog rijden met gunstige bijtelling? Bekijk onze XLDeals en Stocklease.


Berijdersdesk

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw leaseauto belt u met onze Berijdersdesk

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

033 - 45 49 560