Bedrijfswagen leasen caddy

Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen 

Een bedrijfswagen leasen is een slimme keuze voor veel ondernemers. U houdt grip op de kosten, u heeft geen grote investering en u wordt volledig ontzorgd. Bij XLLease least u elk gewenst model, van een compacte bestelauto tot een elektrische bus. En wilt u bedrijfswageninrichting op maat, bedrijfsbestickering en extra opties toevoegen? Ook dat regelt u eenvoudig bij XLLease binnen ons complete operational lease bedrijfswagen pakket.

Populaire nieuwe bedrijfswagens

Volkswagen Caddy

Vanaf €425,- per maand

MAN TGE

Vanaf €658,- per maand

Toyota Proace worker

Vanaf €530,- per maand

Ford Transit custom

Vanaf €558,- per maand

Opel Vivaro

Vanaf €520,- per maand

Mercedes-Benz Vito

Vanaf €565,- per maand

Wilt u teruggebeld worden?

Vul ons "Bel mij terug"-formulier in, en wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt.

Full Operational Lease - XLLease
Waarom XLLease?
  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante werkwijze
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Bedrijfswagen leasen: nieuw of occasion

Het leasen van een bedrijfswagen bij XLLease is eenvoudig. U begint met het kiezen van een bus die bij uw bedrijf past. Die kan zowel een bedrijfsbus uit voorraad zijn, een occasion of een compleet nieuwe bedrijfsbus die wij voor u bestellen. XLLease is een multimerk leasemaatschappij. U least dus alle merken en modellen die er verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Staat uw model er niet tussen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Bedrijfsbus nieuw uit voorraad

Regionaal werken wij samen met Pouw Automotive, dé dealer voor Volkswagen Bedrijfswagens. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij Volkswagen bedrijfswagens vaak extra snel en scherp geprijsd leveren. Bekijk direct de voorraad bedrijfswagens bij Pouw. Staat uw bedrijfswagen bij Pouw op voorraad? Laat het ons weten en neem contact op voor een offerte op maat.

Selectie occasion bedrijfswagens

Operational lease bedrijfswagen

Een bedrijfswagen leasen is een flexibele manier om aan een nieuwe of tweedehands bedrijfsbus te komen. U betaalt een vast bedrag per maand, waarbij alle gebruikskosten zijn inbegrepen. U hoeft dus niet in één keer een grote investering te doen. Ook zijn veel kostenposten inbegrepen, zoals motorrijtuigenbelasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving. Zo heeft u altijd inzicht in uw maandelijkse kosten.

Alle voordelen van bedrijfswagen leasen op een rij:

  • Rijden in een nieuwe of zo goed als nieuwe bedrijfsbus
  • Vast maandbedrag
  • Motorrijtuigenbelasting, onderhoud en verzekeringen zijn inbegrepen
  • Geen grote investering
  • Overzichtelijke administratie
  • Geen onverwachte kosten
  • Door het complete leasepakket uw bus van A tot Z geregeld

Bedrijfsauto leasen van bestickering tot inrichting

Bij XLLease kunt u terecht voor een compleet pakket aan services bij het leasen van uw bedrijfswagen. Wij regelen alles voor u, van de motorrijtuigenbelasting, verzekering tot het onderhoud. Ook kunnen wij uw bedrijfswagen inrichten en deze kosten opnemen in het leasevoorstel. En wilt u nog extra opties toevoegen? Zoals een imperiaal of trekhaak? Geen probleem. Samen met onze partner Pouw zorgen wij voor een bedrijfswagen die past bij uw onderneming. Lees meer over de mogelijkheden van het leasen van uw bus inclusief bestickering en inrichting hier.

 

Leasecontract samenstellen

Na de keuze voor de bedrijfswagen, kunnen wij  met u het leasecontract samenstellen op basis van uw looptijd en kilometrage. Rij onbezorgd weg met full operational lease. Of kies juist voor meer flexibiliteit in uw leasecontract met ons product: flexible lease. En met occasion lease kiest u vaak voor een korter lopend leasecontract en gunstige tarieven.

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor uw bedrijfswagen en leasevorm? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. We helpen u graag vooruit.

 

Over XLLease

XLLease heeft jarenlange ervaring. Wij zijn onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en werken samen met Pouw dealer. Dit betekent dat u altijd zeker kunt zijn van uitstekende service en een hoogwaardige bedrijfswagen. Of dit nu een nieuwe bedrijfsauto is via Pouw of een occasion,. En met een gemiddelde klantbeoordeling van een 8,1 verzekeren wij u dat u een partner kiest die snapt wat u nodig heeft.

Wilt u meer weten over het leasen van een bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste werkbus voor uw bedrijf.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!
Bedrijfswagens leasen

Veelgestelde vragen over bedrijfswagen leasen

XLLease - Bart
Advies nodig?
Neem dan contact op met onze accountmanager Bart, hij adviseert u graag over zakelijke lease en mobiliteit. Afgestemd op uw situatie.