Op vakantie met uw caravan? XLLease regelt een toptrekker!

Het is zomer! Althans, het is juli, maar het weer werkt nog niet echt mee. Viel de zomervakantie verleden jaar in het water door corona; nu mogen we voorzichtig weer op pad. Een hele winst na een lange tijd met allerlei aanpassingen voor ‘Werkend Nederland’ door de pandemie.
Geschreven door het Redactieteam
13-7-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
13-7-2021 | Leesduur 5 min
Vakantie auto bij leasecontract

Opmerkelijk veel Nederlanders beschikken over een caravan of hebben er tijdens de corona-periode één aangeschaft. De tweedehands markt voor caravans is booming. Echter, een caravan eist nogal wat trekvermogen van uw auto. Met de huidige vermogens van elektrische auto’s kan dit uw actieradius behoorlijk beperken. Die reikwijdte kan, met een caravan achter uw elektrische auto, zomaar met de helft dalen. En je weet maar nooit of er in het buitenland snel een laadpaal binnen bereik is. Ook hebben veel elektrische auto’s überhaupt geen trekhaak.

Uw vakantieauto staat klaar!
Wat te doen? Even met XLLease bellen! Binnen uw, bij ons, lopende contract voor het leasen van uw elektrische auto bouwen we moeiteloos een afspraak in voor een vervangende brandstofauto. Met slechts een geringe opslag op uw maandpremie staat er daardoor twee vakantieperioden per jaar (winter en zomer) een brandstofauto voor u klaar. Mét trekhaak en mét de vertrouwde actieradius die hoort bij het lekker ver rondtoeren met uw caravan. Heeft u nog geen leasecontract voor een elektrische auto bij XLLease? Geen probleem. Als u dit nu afsluit, nemen wij uw ‘vakantieauto’ daar direct in mee en kunt u nog deze zomer op pad met uw caravan. En u weet het: elk merk en elk model is mogelijk bij XLLease.

Binnenkort zijn wij bij u in de buurt
Gaat u eropuit deze zomer? Dan kan ik u melden dat XLLease juist naar u toe komt! Hoog in ons vaandel staat onze persoonlijke betrokkenheid. Daarom ziet u in al onze uitingen precies de collega’s afgebeeld waarmee u bij XLLease daadwerkelijk contact heeft. Geen anoniem en uitbesteed callcenter, geen afstandelijke afhandeling van uw zakelijke lease via internet, maar gewoon betrokken accountmanagers bij u in de buurt en zelfs uit uw buurt. U komt hen, bij wijze van spreken, zaterdagmorgen tegen in de supermarkt. Daarmee maken we het verschil en blijven we dit ook doen. Dit unieke onderscheid van XLLease inspireerde ons tot een serie korte filmpjes. Onze accountteams stellen zich hier aan u voor, gefilmd in uw eigen omgeving op markante en herkenbare locaties in ons verzorgingsgebied. Voor u een feest van lokale herkenning plus het concrete bewijs dat we écht dichtbij zijn. U ziet deze filmpjes vanaf nu verschijnen op onze social media-kanalen. We zijn heel benieuwd naar uw reacties.

Graag wens ik u namens alle medewerkers van XLLease een heerlijk ontspannen vakantie toe!

John Plette


Productinformatie
Geschreven door het Redactieteam
13-7-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
13-7-2021
Lees meer over:
Delen