Gezocht: Lease adviseur

Ben jij commercieel ingesteld, houd je van netwerken en gaat jouw hart sneller kloppen van auto’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken bij XLLease!
Geschreven door het Redactieteam
29-11-2021 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
29-11-2021 | Leesduur 2 min
XLLease - vacature lease adviseur
Jij bent dé schakel tussen Pouw als dealer, en XLLease als leasemaatschappij. Je zorgt ervoor dat vestigingsmanagers en verkopers van Pouw jou weten te vinden en zoveel mogelijk nieuwe klanten aandragen. Deze leads volg je op door snel contact op te nemen met de prospect en de op maat gemaakte offerte aan te bieden. Uiteraard zorg je, na een akkoord, er ook voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld voor de nieuwe klant.

Je maakt onderdeel uit van het team Commerciële Binnendienst van XLLease. Dat team bestaat uit 15 collega’s en wordt aangestuurd door de Coördinator Commerciële Binnendienst en de Commercieel Directeur. Samen met de Accountmanagers is het team verantwoordelijk voor alle Salesactiviteiten van XLLease.

XLLease combineert het beste van 2 werelden: een persoonlijke en flexibele aanpak op regionaal niveau (XLLease werkt centraal vanuit Apeldoorn met kantoren in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Rijssen) met een financieel solide en servicegerichte organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en professioneel salesteam. Een team dat elkaar stimuleert, helpt en zorgt dat je groeit en ontwikkelt.

Neem ook direct een kijkje bij ons team, zie jij jezelf er al tussen springen?


Wat vinden we belangrijk?

Je bent commercieel en bent goed in het aangaan en beheren van relaties. Je werkt nauwkeurig en je bent communicatief sterk en proactief ingesteld. Daarnaast is het belangrijk dat je voor 36-40 uur per week beschikbaar bent. En net als alle andere XLLease-collega’s ben je ambitieus, gedreven en heb je een passie voor auto’s en mobiliteit.


Wat mag jij van ons verwachten?

Na een inwerkperiode op ons kantoor in Apeldoorn, ga jij vanaf kantoor, thuis of de Pouw-vestigingen aan de slag in je nieuwe rol. Op ons kantoor zijn alle faciliteiten voor jou aanwezig. Leuke collega’s, goede koffie en ruimte om even te overleggen of ontspannen met je collega’s. Om ook thuis je werk goed te kunnen, krijg je €250 om je thuiswerkplek goed in te richten. Ook ontvang je een thuiswerk vergoeding.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld; Je ontvangt een goed salaris tussen 2500 en 3000 euro bruto per maand afhankelijk van je ervaring. Iedere maand ontvang je daarnaast een vrij besteedbaar Individueel KeuzeBudget, ter hoogte van 19,65% - 20,48% van je bruto salaris. Je kan dit laten uitbetalen op een moment dat jou uitkomt, maar je kan het ook gebruiken om extra vakantiedagen te kopen, te sparen voor een sabbatical, een fiets te leasen of er een opleiding mee te betalen. Naast de vakantiedagen die je kunt kopen vanuit je Individueel KeuzeBudget, krijg je standaard al 25 vrije dagen per jaar.
Daarnaast doen wij een flinke bijdrage in de opbouw van je pensioen en zijn er diverse kortingen waar je gebruik van kunt maken; op onze eigen leaseproducten en om jezelf te verzekeren.

Tenslotte investeren wij in jouw ontwikkeling door een onbeperkt aanbod aan online trainingen, en door gerichte trainingen aan te bieden die je helpen beter te worden in je vak.

Locatie: Apeldoorn
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Uren per week: 36 - 40 uur
Werkgebied: Sales, Customer Service, Operations
Ervaring: 3 jaar

Over XLLease en Volkswagen Pon Financial Services
XLLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. Als Volkswagen Pon Financial Services financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen we voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag ons te gek en geen oplossing te vergezocht. Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze klanten te zijn. Daar krijgen we energie van!

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan zo snel mogelijk via deze sollicitatielink! Vragen kan je stellen aan Iris IJsselstein, HR Adviseur, via 0612027497 of iijsselstein@vwpfs.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bedrijfsinformatie
Geschreven door het Redactieteam
29-11-2021 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
29-11-2021
Lees meer over:
Delen