Op zoek naar een meewerkstage in Zakelijke Dienstverlening ? Dan hebben we een leuke vacature voor jou!

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je breed kennis maakt met sales en lease? Wil jij weten hoe het is om bij een dynamische en veelzijdige organisatie te werken? Wij zijn op zoek naar een stagiair vanaf september 2022!
Geschreven door het Redactieteam
2-5-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
2-5-2022 | Leesduur 2 min
XLLease - vacature stagiair zakelijke dienstverlening

Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg jij de mogelijkheid om samen met het team aan de slag te gaan en het team te ondersteunen bij het verbeteren van de processen.


XLLease is een landelijk opererende universele privé en zakelijke leasemaatschappij gevestigd in Apeldoorn. Elke auto van elk merk valt bij ons te leasen. We leveren onafhankelijk mobiliteitsadvies op maat, gericht op de zakelijke markt. We opereren met name in het oosten van Nederland, maar zijn daarnaast ook landelijk actief. Onze dienstverlening is transparant en kennisgedreven. Hierbij staat een sterke en persoonlijke betrokkenheid met onze klanten hoog in het vaandel. Gedrevenheid en flexibiliteit zitten in ons DNA.  Met ruim 10.000 contracten in beheer staan wij voor meer kwaliteit, service, en gunstige tarieven. XLLease is enorm succesvol qua leasecontracten

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het team op veel vlakken om de contractenstroom te beheren.

Je kunt denken aan:

  • Offertes opstellen en uitbrengen
  • Klantvragen behandelen
  • Meewerken aan diverse projecten

Wie zoeken wij?
Je bent een leergierige HBO student en op zoek naar een stage van minimaal 32 uur per week. Deze stage leent zich als meewerkstage. Je hebt affiniteit met auto’s, bent flexibel en hebt een goede dosis cijfermatig inzicht.

Wat krijg je daarvoor terug?
Naast een stagevergoeding, en een gedeeltelijke reiskostenvergoeding, doe jij werkervaring op in een professioneel bedrijf. Hiermee vorm jij een basis voor jouw verdere carrière.

Waar ga je stage lopen?
Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. We financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen we voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag ons te gek en geen oplossing te vergezocht. Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze klanten te zijn. Daar krijgen we energie van!

Bedrijfsinformatie
Geschreven door het Redactieteam
2-5-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
2-5-2022
Lees meer over:
Delen