XLLease onder de paraplu van Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)

Geschreven door het Redactieteam
8-10-2019 | Leesduur 8 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
8-10-2019 | Leesduur 8 min
XLLease nieuws

Regionale kracht & aandacht blijft het belangrijkste onderscheid

Graag stel ik mij aan u voor als de nieuwe commercieel directeur van XLLease. Dit mooie leasebedrijf maakt inmiddels deel uit van Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Deze nieuwe structuur biedt volop kansen voor onze bestaande en nieuwe relaties. Graag praat ik u bij.

XLLease

XLLease is een bestaande regionale leasemaatschappij met betrokken specialisten die lokaal goed zijn ingevoerd. Wij spreken uw taal en zetten altijd een stap meer dan de markt verwacht. Die sterke positie waarmee XLLease al lange tijd het verschil maakt, is gebaseerd op 100% aandacht voor lokale klanten. We zoeken hen op, leggen én onderhouden contact en staan ook klaar als het eens moeilijk mocht worden. Die bewezen propositie van XLLease is ideaal voor de groep ondernemers waar XLLease graag het verschil voor maakt: MKB’ers in de regio, van iets kleiner tot groter. We kennen deze mooie opdrachtgevers en zij kennen ons! XLLease is voor hen graag een aandachtsvolle leasepartner. Uiteraard zonder dat zij die unieke persoonlijke aandacht in de prijs versleuteld vinden. Ook als onderdeel van VWPFS blijft XLLease die aandacht geven én koesteren.

Lokale aandacht plus de support van VWPFS
Belt u ons? Dan kennen wij u, uw dossier, uw specifieke mobiliteitswensen. En vooral vragen we altijd eerst hoe het met u gaat vanuit onze oprechte betrokkenheid. Uw vragen, wensen en verzoeken pakken wij direct slagvaardig op. Het goede nieuws is dat VWPFS die regionale marktpositie van XLLease voortaan veelzijdig kan supporten met ondersteunende diensten vanuit VWPFS. De betrokkenheid en flexibiliteit van een lokale partij in combinatie met de kennis, kunde en inkoopkracht van een top 3 speler. Kortom, the best of both worlds.

Samenvoegen en verbouwen met focus op sales
Bijzonder nieuws is eveneens dat het sales team van VWPFS Oost (het voormalige Lease Unlimited) zich in december zal voegen bij de vestiging van XLLease in Apeldoorn, vanaf dat moment gezamenlijk werkend onder het label XLLease. Daartoe zal een uitbreidingsverbouwing aan de huidige locatie van XLLease alle benodigde extra ruimte bieden. Samen resulterend in een stevige leaseportefeuille van circa 10.000 contracten. Medio 2020 hevelen wij vervolgens alle back office activiteiten van XLLease over naar de centrale locatie van VWPFS in Amersfoort. Hiermee groeit onze Apeldoornse vestiging door naar één centraal en goed geolied sales team. Uw eerste contactpunt voor uiteraard de mooie PON merken VW, Audi, Škoda en SEAT. Maar uiteraard ook voor Tesla en elk ander merk waar uw voorkeur ook maar ligt, kunt u bij XLLease aantrekkelijk leasen.

Profiteer ook van de nieuwe berijdersapp
Maar er is meer goed nieuws. Vanaf medio 2020 kunt u gebruikmaken van de veelzijdige berijdersapp van XLLease. Handig om bijvoorbeeld schade te melden of direct contact te leggen met uw eigen accountmanager bij XLLease. Gebruikt u als klant van XLLease nu al onze huidige berijdersapp? Dan krijgt u vanzelf bericht over de vlekkeloze overstap naar de nieuwe versie, een versie met nóg meer voordelen.

Update uw berijdersreglement, samen met XLLease
Tot slot attendeer ik u graag op een ontwikkeling die ik zie. Veel bedrijven worstelen momenteel met hun autoreglement. Vaak is deze nog gebaseerd op items als CO2-uitstoot en de keuze voor benzine, diesel of hybride. Echter, door de komst van elektrische auto’s zien bedrijven zich voor veel nieuwe vragen gesteld.

  • Hoe borg ik in mijn organisatie een goede oplossing voor een laadpaal?
  • Hoe ga ik om met de bijbehorende energiekosten?
  • Wat als mijn medewerker vraagt om een elektrische auto voor maar twee dagen per week en de wens uit om de rest van de werkweek op een elektrische fiets te rijden?

Nieuw mobiliteitsconcept
Of bent u als bedrijf al klaar voor private lease benefits voor uw medewerkers die niet in aanmerking komen voor een auto van de zaak? Allemaal vragen waarbij organisaties zich steeds meer afvragen of die binnen hun bestaande autoreglement zijn te beantwoorden. Vooral van belang om hun medewerkerstevredenheid op z’n minst op peil te houden en liever nog te verhogen. We zien dat de meeste bedrijven hier tot op heden geen goed antwoord op hebben. Goed nieuws is dat XLLease begin 2020 een nieuw mobiliteitsconcept introduceert. Een prima aanleiding om hier met bedrijven over in gesprek te gaan. Dit nieuwe mobiliteitsconcept helpt bedrijven hun huidige autoreglement te upgraden naar de allerlaatste (medewerkers)eisen van deze tijd.

Graag toetsen wij ook samen met u of uw huidige autoregeling nog actueel is. Bent u al klant bij XLLease? Dan krijgt u vanzelf een uitnodiging voor dit vrijblijvende overleg. Bent u nog geen klant bij XLLease? Dan is een toetsing van uw huidige autoregeling wellicht een uitstekend moment om kennis te maken!

John Plette

Bedrijfsinformatie
Geschreven door het Redactieteam
8-10-2019 | Leesduur 8 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
8-10-2019
Lees meer over:
Delen