Nieuwe Volkswagen Passat 2024 leasen bij XLLease

De nieuwe Volkswagen Passat 2024 is een ijzersterk aanbod voor leaserijders. Hij is ruimer, comfortabeler en zuiniger dan ooit en is leverbaar als mild hybride versie en plug-in hybride (PHEV). Wilt u de nieuwe Volkswagen Passat leasen, dan profiteert u bij XLLease van een zeer aantrekkelijke leaseprijs!
Geschreven door het Redactieteam
23-2-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
23-2-2024 | Leesduur 3 min
Advies - hoe wij u verder helpen

De nieuwe Volkswagen Passat is voortaan altijd hybride

De nieuwe Volkswagen Passat heeft voortaan altijd een hybride aandrijving, ofwel een benzinemotor in combinatie met een elektromotor. Daarbij heeft u de keuze uit een mild hybride of een plug-in (PHEV) hybride Passat. Opladen van de PHEV gaat in een handomdraai, want u kunt hem opladen aan een DC-snellaadstation tot 50 kW. De brandstofmotor hoeft niet snel in actie te komen, want de puur elektrische actieradius van de PHEV bedraagt rond de 100 kilometer. De totale actieradius van de PHEV Passat is ronduit indrukwekkend. Die bedraagt maar liefst zo’n 1.000 kilometer, dus vaak bij de pomp zullen ze u niet zien. Ook de mild hybride Volkswagen Passat gaat dankzij zijn hoogwaardige techniek stukken zuiniger om met energie dan conventionele benzineauto’s. 


Een ongekend ruime stationwagon

Volkswagen levert de nieuwe Passat alleen als Variant, ofwel stationwagon. De Passat is altijd al een heel ruime auto geweest, maar de nieuwe Volkswagen Passat 2024 is zelfs nog een stukje gegroeid. Hij is nu 4,92 meter lang, wat neerkomt op een plus van 15 centimeter. Het resultaat is een stationwagen met een zee aan interieur- en bagageruimte. De kofferbak van de nieuwe Volkswagen Passat station heeft nu een inhoud van 690 liter, en met neergeklapte achterbank is dat een ongekende 1.920 liter. Daarmee behoort hij tot de allergrootste stationwagens die er in de markt verkrijgbaar zijn. Van zakelijke ritten en vakantiereizen, tot en met verhuizingen: de nieuwe Volkswagen Passat is er de ideale auto voor. 

 

volkwagen passat dashboard 2024

 

De nieuwe Passat leasen: al vanaf € 719 bij XLLease!

Als klantgerichte leasemaatschappij doen we graag wat extra’s en hebben we een zeer aantrekkelijk leaseaanbod voor u samengesteld. U least de nieuwe Volkswagen Passat bij ons al vanaf € 719 per maand (mild hybride versie). U rijdt dan in een ongekend ruime en comfortabele stationwagen, die uitblinkt door zijn moderne techniek, rotsvaste wegligging en bekende Volkswagen-betrouwbaarheid. De nieuwe Volkswagen Passat 2024: het is de beste Passat ooit. Lease hem nu bij XLLease en profiteer van een zeer scherpe leaseprijs!

 

achterbak vw passat 2024

 

Levertijd van de nieuwe Volkswagen Passat 2024

De mild hybride versie van de nieuwe Volkswagen Passat 2024 is nu te bestellen en heeft een levertijd van drie maanden. Als u hem nu gaat leasen, dan profiteert u van een zeer aantrekkelijke leaseprijs en heeft u hem nog voor de zomervakantie binnen. En dat is wel zo prettig als u met de auto op vakantie gaat, want de nieuwe Passat is een geweldige reisauto die het beste biedt aan veiligheid comfort, luxe en ruimte. De plug-in hybride Volkswagen Passat (PHEV) is naar verwachting te bestellen vanaf medio maart. De levertijd van de PHEV is daardoor nu nog niet bekend, maar deze volgt zo snel mogelijk. 

Wilt u meer weten over het leasen van de nieuwe Volkswagen Passat 2024? Vraag een vrijblijvende offerte 2024 aan of neem contact op met een van onze leaseadviseurs. We helpen u graag!


XLLease. Gedreven door vooruitgang. 

 

Contact
Elektrisch rijden
Auto nieuws
Geschreven door het Redactieteam
23-2-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
23-2-2024
Lees meer over:
Delen