Dé top 10 leaseauto's bij XLLease

Elke maand zetten we weer veel zakelijke leaseauto’s op de weg bij onze klanten. Welke zijn nu het populairst? Lees het hier.
Geschreven door het Redactieteam
29-7-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
29-7-2021 | Leesduur 5 min
XLLease top 10 leaseauto's

Elektrische lease wordt steeds populairder en dat zie je terug in onze lijst. Maar ook de bedrijfswagens zijn gewild en staan gezamenlijk op één op dit moment.

  1. De Volkswagen bedrijfswagens
    In 1947 geboren in Nederland met een schets van de originele Volkswagen T1, nu uitgegroeid tot een solide en betrouwbaar. De diverse modellen (Caddy, Transporter en Crafter) zorgen ervoor dat er echt voor iedere klus een bijpassende bus is.

  2. SEAT Ibiza
    Scherpe lijnen met elegante rondingen, maar ook een futuristisch design kenmerken de SEAT Ibiza. Nu volledig vernieuwd en voorzien van vele extra’s.

  3. Volkswagen ID.4
    Dé 100% elektrische Volkswagen van dit moment. Een stoere SUV met vele technische snufjes en een strak, nieuw design. Met de krachtige motor lever je zeker niets in op prestaties.

  4. Škoda Enyaq iV
    De ideale elektrische leaseauto met ruimte voor het hele gezin. En ook met een actieradius waarmee u met gemak naar de Ardennen en terug rijdt, zelfs met de caravan erachter.

  5. Volkswagen ID.3
    Een Volkswagen zoals we ze al jaren gewend zijn, maar dan volledig elektrisch. Vol gemak en comfort en een actieradius waarmee u met vertrouwen de overstap maar naar duurzaam elektrisch leasen.

  6. Volkswagen Polo
    Deze compacte, maar complete Volkswagen heeft een vernieuwd design. Een opvallende, maar herkenbare verschijning op de weg. Al vanaf het basismodel voorzien van de laatste technologieën.

  7. Škoda Octavia (combi)
    Op zoek naar ruimte? Dan is de Octavia of zelfs de Octavia Combi de juiste keuze. Een stijlvolle hatchback met heel veel ruimte voor het vervoeren van bagage. Ook deze Škoda is voorzien van de nieuwste technologieën zoals LED matrix koplampen en Head-up Display.

  8. Škoda Karoq
    De avontuurlijke SUV voor de hele familie, geen uitdaging is te groot. Voorzien van alle nieuwste snufjes, maar ook standaard voorzien van navigatie, cruise control en automatische airconditioning

  9. Audi e-tron
    Bij het optrekken in deze elektrische Audi waant u zich in een sportauto. Voorzien van het vertrouwde design van Audi met de nieuwste technologieën op het gebied van elektrisch rijden.

  10. Volkswagen Golf
    Al jaren één van de populairste auto van Volkswagen mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Recent vernieuwd, dus nog completer dan ooit. Met meer gemak, afgestemd op de bestuurder.

 

Staat uw nieuwe leaseauto erbij? Vraag dan direct een offerte aan. Maar ook voor alle andere merken en modellen kunt u bij XLLease terecht. 


Auto nieuws
Geschreven door het Redactieteam
29-7-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
29-7-2021
Lees meer over:
Delen