Download nu de XLLease berijdersapp

Download de XLLease berijders app en haal het maximale uit uw leaseauto. Krijg een duidelijk inzicht in uw leaseauto, allemaal binnen handbereik.
Geschreven door het Redactieteam
20-1-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
20-1-2022 | Leesduur 2 min
berijdersapp
Met de berijdersapp van XLLease krijgt u makkelijk inzicht in uw leaseauto. Allemaal binnen handbereik.

Alles eenvoudig regelen rondom uw leaseauto? Dat kan! Download dan de XLLease app. Haal hierdoor alles uit uw leaseauto. U krijgt een duidelijk inzicht in uw leaseauto en kunt via de app allerlei zaken regelen. Gebruik de app voor het maken van afspraken, voor het melden van schade en als navigatiesysteem. 

Daarnaast heeft de app allerlei actuele en belangrijke informatie rondom uw leaseauto, denk hierbij aan onze contactgegevens, gegevens over uw leasecontract, brandstoftransacties en bekijk uw bekeuringen. Voor vragen of een noodgeval kunt u ook snel contact zoeken in de app. 

Hoe download ik de app?

Download de app via de Google Play Store of de Apple App store. En zoek naar 'Mijn VWPFS'. Maak een account aan via de app met het e-mailadres dat bij XLLease bekend is. Doormiddel van een korte registratie heeft u makkelijk toegang tot uw eigen gegevens in de app. Wel zo fijn! 

Ook maximaal leasegemak? Download nu de app!

Vragen?

Heeft u vragen over het downloaden van de app? Laat het ons weten via berijdersdesk@xllease.nl of bel (033) 454 95 60.

Productinformatie
Geschreven door het Redactieteam
20-1-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
20-1-2022
Lees meer over:
Delen