Mobiliteitsregeling op maat? Wij helpen u graag.

Een goede mobiliteitsregeling is voor veel bedrijven onmisbaar. Maar wat komt er allemaal kijken bij het maken van een op maat gesneden mobiliteitsregeling of autoreglement? Onze ervaren leaseadviseurs helpen u er graag mee. Met hun expertise bent u verzekerd van de beste mobiliteitsregeling voor uw bedrijf.
Geschreven door John Plette
27-6-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door John Plette, Commercieel Directeur
27-6-2023 | Leesduur 3 min
Helder advies voor de beste mobiliteitsregeling

Een goede mobiliteitsregeling is toekomstbestendig

De ontwikkelingen in de autowereld gaan bijzonder snel, met veranderende bijtellingspercentages, de transitie naar elektrisch rijden, noem maar op. Het is belangrijk om daar goed op in te spelen in uw mobiliteitsregeling, zodat die toekomstbestendig is en u niet voor verrassingen komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van laadpalen thuis. Wat gebeurt er dan als een medewerker verhuist? En wat te denken van de kosten van elektriciteit? Afhankelijk van thuis laden of bijvoorbeeld laden bij een aanbieder langs de snelweg, kunnen die sterk uiteenlopen. Wat neemt u daarover op in uw mobiliteitsregeling? Het zijn allemaal zaken waarmee onze leaseadviseurs u helpen met heldere adviezen.


Extra impuls voor de loyaliteit onder medewerkers

Met een goed uitgewerkte mobiliteitsregeling kunt u als bedrijf rekening houden met de snelle ontwikkelingen in de autowereld, maar het is ook een uitstekend middel om te zorgen voor extra loyaliteit onder medewerkers. Als medewerkers zien dat uw mobiliteitsregeling goed in elkaar steekt en zich positief onderscheidt, dan draagt dat bij aan de algemene tevredenheid van werknemers.


Advies en ondersteuning vanaf eerste concept tot kleinste detail

Wilt u een mobiliteitsregeling voor uw bedrijf die niets aan het toeval overlaat? Dan heeft u aan XLLease een betrouwbare en deskundige partner. Wij hebben een concept autoregeling die een solide basis vormt voor een op maat gesneden mobiliteitsregeling. Bij de uitwerking kunt u rekenen op de hulp en begeleiding door onze gespecialiseerde accountmanagers. Ze staan u bij met gedegen advies, vanaf de hoofdlijnen tot en met de kleinste details. Samen met u zorgen ze voor een op maat gesneden mobiliteitsregeling met werkelijk toegevoegde waarde voor uw bedrijf.


subsidies

Meer weten? Neemt u dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Zij helpen u graag verder.


Neem vrijblijvend contact op
Productinformatie
Geschreven door John Plette
27-6-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door John Plette | Commercieel Directeur @ XLLease
27-6-2023
Lees meer over:
Delen