Word jij onze nieuwe Medewerker Commerciële Binnendienst?

Ben jij commercieel ingesteld en gaat jouw hart sneller kloppen van auto’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! XLLease groeit en is op zoek naar een nieuwe collega voor het binnendienst sales-team.
Geschreven door het Redactieteam
12-4-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
12-4-2022 | Leesduur 2 min
Word jij onze nieuwe Medewerker Commerciele Binnendienst

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot mobiliteit. Zowel potentiele nieuwe klanten als bestaande relaties sta je te woord en help je met passende oplossingen op het vlak van mobiliteit. Je stelt offertes op, overlegt intern met diverse afdelingen en tovert samen met je (buitendienst) collega’s een glimlach op het gezicht van elke klant. Kortom, een zeer veelzijdige functie waarbij de klant centraal staat.

Je komt te werken in een enthousiast en professioneel salesteam. Een team dat elkaar stimuleert, helpt en zorgt dat je groeit en ontwikkelt.

Het team Commerciële Binnendienst bestaat uit 15 collega’s en wordt aangestuurd door de Coördinator Commerciële Binnendienst en de Commercieel Directeur. Samen met de Accountmanagers is het team verantwoordelijk voor alle Salesactiviteiten van XLLease.

Wat vinden we belangrijk?

- Je bent een afgestudeerde HBO’er en starter op de arbeidsmarkt, of je hebt een MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een commerciële omgeving (B2B);
- Je bent commercieel onderlegd en houdt van verkopen;
- Je werkt nauwkeurig en houdt het overzicht in een hectische omgeving;
- Je steekt je handen uit de mouwen, levert een positieve bijdrage aan het team en vergeet vooral de humor niet;
- Integriteit en eerlijkheid staan bij jou hoog in het vaandel;
- Je hebt affiniteit met auto’s en ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste mobiliteitsoplossingen.

Wat mag jij van ons verwachten?

Na een inwerkperiode op ons kantoor in Apeldoorn, ga jij vanaf kantoor of thuis aan de slag in je nieuwe rol. Op ons kantoor zijn alle faciliteiten voor jou aanwezig. Leuke collega’s, goede koffie en ruimte om even te overleggen of ontspannen met je collega’s. Om ook thuis je werk goed te kunnen, krijg je €900 om je thuiswerkplek goed in te richten. Ook ontvang je een thuiswerk vergoeding.

Ook onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld; Je ontvangt een goed salaris tussen €2500,- en €3000,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring. Iedere maand ontvang je daarnaast een vrij besteedbaar Individueel KeuzeBudget, ter hoogte van 19,65% van je bruto salaris. Je kan dit laten uitbetalen op een moment dat jou uitkomt, maar je kan het ook gebruiken om extra vakantiedagen te kopen, te sparen voor een sabbatical, een fiets te leasen of er een opleiding mee te betalen. Naast de vakantiedagen die je kunt kopen vanuit je Individueel KeuzeBudget, krijg je standaard al 25 vrije dagen per jaar.
Daarnaast doen wij een flinke bijdrage in de opbouw van je pensioen en zijn er diverse kortingen waar je gebruik van kunt maken; op onze eigen leaseproducten en om jezelf te verzekeren.

Tenslotte investeren wij in jouw ontwikkeling door een onbeperkt aanbod aan online trainingen en door gerichte trainingen aan te bieden die je helpen beter te worden in je vak.

Over XLLease en Volkswagen Pon Financial Services

XLLease combineert het beste van 2 werelden: een persoonlijke en flexibele aanpak op regionaal niveau (XLLease werkt centraal vanuit Apeldoorn met kantoren in Deventer, Zwolle, Harderwijk en Rijssen) met een financieel solide en servicegerichte organisatie.

XLLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG. In 2025 marktleider zijn in zero emission mobility; dat is onze ambitie. Als VWPFS bestrijken wij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren. Daarbij leggen wij een focus op zero emission oplossingen. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continue werken aan verbetering van dienstverlening.

 
Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan zo snel mogelijk via deze sollicitatielink! Vragen kan je stellen aan Iris IJsselstein, HR Adviseur, via 0612027497 of iijsselstein@vwpfs.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bedrijfsinformatie
Geschreven door het Redactieteam
12-4-2022 | Leesduur 2 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
12-4-2022
Lees meer over:
Delen