De accountmanagers van XLLease: flexibel, snel én tot uw dienst

De accountmanagers van XLLease maken dagelijks graag de persoonlijke benadering en betrokkenheid waar, die XLLease zo kenmerken. Ik ben er trots op daar één van te mogen zijn. Misschien is het goed onze kerntaken als accountmanager voor u op een rij te zetten.
Geschreven door Wim Reinders
10-12-2020 | Leesduur 10 min
Geschreven door Wim Reinders, Accountmanager
10-12-2020 | Leesduur 10 min
XLLease nieuws
Regelmatig ‘onderhoudsgesprekken’                                                                                                                              
Prioriteit nummer één is uiteraard het goed laten functioneren van uw wagenpark, op basis van de afspraken. Daarvoor houden we regelmatig een ‘onderhoudsgesprek’ met onze relaties. Loopt alles zoals het moet lopen? En waar steken er bijzonderheden de kop op die extra aandacht vragen?
XLLease nieuws

Corona verlangt maximale flexibiliteit in de samenwerking                                                                                                      
Neem de huidige coronatijd. Veel leaseauto’s maken aanmerkelijk minder kilometers dan vooraf verwacht. Vooral door minder klantbezoeken en ook door het thuiswerken. Het aantal mobiliteitsbewegingen is fors afgenomen. XLLease is de eerste om daarover met u in overleg te gaan zoals over een eventuele tussentijdse bijstelling binnen uw leasecontract op basis van het werkelijk aantal te rijden kilometers. Ook analyseren wij met u het brandstofverbruik van uw wagenpark. Met ons ervaren oog zien we daarin snel genoeg mogelijkheden om te besparen. Wij zorgen er dan ook voor om de leasecontracten in lijn te brengen met de praktijk van alle dag. In deze toch wat onzekere tijd gaan wij ook graag met u in gesprek om bijvoorbeeld een aflopend leasecontract bij XLLease nog een halfjaar te verlengen Die verlenging kan u de rust geven om in deze corona-tijd een weloverwogen en juiste beslissing te nemen op het vlak van uw mobiliteitsbeleid.


Adviseren om kosten te besparen                                                                                                                                   
Eveneens kunnen wij u op basis van het rijgedrag van uw medewerkers adviseren. Met slechts eenvoudige aanpassingen zijn hierin vaak al snel grote verbeterstappen te maken. Denk hierbij aan een medewerker die meer dan gemiddeld parkeerschade rijdt. Bewustwording en een korte cursus kunnen al snel uw kosten op dit vlak verlagen en beheersbaar maken. Ook het tankgedrag van medewerkers biedt vaak de nodige opties om kosten te verlagen. Graag benadruk ik hier dat dit soort adviesgesprekken geldt voor ál onze klanten, van één leaseauto tot compleet wagenpark. We geven graag elke klant de aandacht.


Focus op fiscale maatregelen                                                                                                                                 
Uiteraard monitoren wij als accountmanagers ook alert alle overheidsmaatregelen op het vlak van de auto van de zaak. Eigenlijk wijzigt er elk jaar in januari fiscaal wel het een en ander. Wij analyseren deze aanpassingen vroegtijdig met u en gaan graag tijdig in overleg om uit te leggen wat deze maatregelen wellicht voor uw leasesituatie bij XLLease betekenen. Neem de bijtellingsaanpassingen voor 2021. Berijders van volledig elektrische auto’s die nog in 2020 gekentekend worden, profiteren van een bijtelling van 8% over de eerste € 45.000. In 2021 stijgt deze bijtelling naar 12% over de eerste € 40.000. Dit scheelt de berijder serieus geld in de portemonnee. Mijn advies? Mocht u elektrisch willen gaan leasen? Of dit al doen en daar uw wagenpark mee willen uitbreiden? Regelt u het dit jaar nog met uw accountmanager bij XLLease.


Hulp bij actualiseren autoregeling 
                                                                                                                 
Uiteraard adviseren wij u het totále plaatje als u kiest voor elektrisch rijden. Op al uw vragen hebben we antwoord. Zoals: Hoe regel je efficiënt opladen thuis en onderweg? En hoe regel je dat de medewerkers ook in vakantietijd met hun eigen auto op hun vakantieadres, eventueel met caravan, aankomen? XLLease kan de elektrificatie van uw wagenpark naadloos in uw autoregeling integreren. Daarmee houdt u uw mobiliteit overzichtelijk, beheersbaar én de kosten in toom. Praktisch en direct uitvoerbaar. Dit kunnen wij omdat we een goed inzicht hebben in wat er bij onze klanten speelt, en wij niet tegenover u aan tafel, maar naast u zitten.


Beslis nu, profiteer direct                                                                                                                                            
Over elektrisch rijden gesproken: Wist u dat we nog aantrekkelijke modellen op voorraad hebben? Als u dat wilt, zetten wij die nog in 2020 op uw naam en kunnen u en uw medewerkers nog profiteren van de gunstige fiscale regels van dit jaar. Het ís kort dag, maar wij kunnen dit ‘5 voor 12’ prima voor u organiseren. Graag maken wij deze sprint voor u.

Tot slot wens ik u fijne feestdagen en een gelukkig én veilig 2021!

Wim Reinders

Accountmanager XLLease Zwolle

Bedrijfsinformatie
Geschreven door Wim Reinders
10-12-2020 | Leesduur 10 min
Geschreven door Wim Reinders | Accountmanager @ XLLease
10-12-2020
Lees meer over:
Delen