Concurrerende leasetarieven als uitkomst van de allerbeste set voorwaarden

XLLease draait de criteria voor het kiezen van een leasecontract graag om: kies voor de expertise van XLLease, leg de risico's waar die horen en u bent 100% ontzorgd.
Geschreven door het Redactieteam
3-2-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
3-2-2022 | Leesduur 3 min
Hoe XLLease concurrerende leasetarieven zet
XLLease draait de criteria voor het kiezen van een leasecontract graag om: kies voor de expertise van XLLease, leg de risico's waar die horen en u bent 100% ontzorgd.

Nederlanders kijken bij aankoop of huur scherp naar de prijs. ‘Wat kost dit?’ is één van de meest uitgesproken zinnen in het Nederlands. Ook bij het inkopen van een leasecontract staat de factor ‘leasetarief’ met stip op één op het boodschappenlijstje van menig wagenparkbeheerder. XLLease draait het graag om: kies voor de expertise van XLLease, leg de risico’s waar die horen en u bent 100% ontzorgd. De vanzelfsprekende uitkomst van die optelsom bij XLLease? Een altijd marktconform en zelfs concurrerend leasetarief.

Een volledig operationeel leasecontract: maximaal in uw voordeel

Wie een leasecontractvorm overweegt, komt terecht in een woud van spelregels en contractvoorwaarden. Dus hoe vergelijkt u als wagenparkbeheerder appels met appels, laat staan een Goudreinet met een andere Goudreinet? Op basis van onze jarenlange ervaring garanderen wij u dat een volledig operationeel leasecontract maximaal in uw voordeel is. Dit ontzorgt u voor de volle 100%, u benut alle bewezen expertise van XLLease en legt het risico daar waar het hoort. U kunt uzelf met een waterdicht operationeel leasecontract op zak weer volledig op uw core-business richten.

Het voordeel van XLLease als één aanbieder

Veel wagenparkbeheerders hebben de neiging met twee tot drie leasemaatschappijen samen te werken. Vaak vanuit het idee dat deze onderling met elkaar concurreren in het voordeel van de wagenparkbeheerder. Kiest u voor XLLease als enige aanbieder? Dan zorgen wij dat al uw contracten overzichtelijk bijeen staan in één online-wagenparkbeheersysteem met één werkwijze, één contactpersoon, één overzichtelijk dashboard en één maandfactuur. En het totale leasetarief? Aantoonbaar concurrerend.

Eerst de voorwaarden, vervolgens het leasetarief

Wij gaan met u rond de tafel en spitten tot in het kleinste detail door welke voorwaarden voor u van belang zijn. Geen detail blijft onbesproken. Vervolgens stellen we een 100% maatwerk contract op basis van deze transparante voorwaarden op, inclusief leasetarief. Deze werkwijze borgt een voor u compleet ontzorgend elektrisch lease product tegen een altijd concurrerend leasetarief. Desgewenst inclusief prijsborging aan de hand van de prijsindexcijfers voor operationele autolease van het CBS. Ideaal voor een langdurige samenwerking.

Actief met alternatieven

De huidige uitdagingen met de levering van leaseauto’s zijn groot. Door chiptekorten lopen levertijden op en stijgen autoprijzen aanzienlijk. Is de door u gewenste leaseauto niet voorhanden? Dan spitten we grondig alle mogelijkheden door en passen we, in overleg met u, uw wensen aan. Samen met u leggen we de puzzel voor een snelle levering, opnieuw onder de allerbeste voorwaarden met een concurrerend leasetarief. De salesspecialisten van XLLease werken hierin dagelijks nauw samen met de salesspecialisten bij dealers en importeurs.

Focus op feedback

Onze diepgewortelde voorliefde voor transparantie trekken we ook op het vlak van klantvriendelijkheid naar het maximale level. Met een gezonde frequentie vragen we onze relaties om eerlijke feedback. Hoe doen we het? En vooral: wat kan er nog beter? Deze feedback plaatsen we ongecensureerd op onze website, uiteraard, indien gewenst, geanonimiseerd. Voor iedereen is hiermee niet alleen 100% transparant wat onze klanten van XLLease vinden, maar ook waar zij nog verbeterpunten zien. Als we het dan toch over de belangrijke voorwaarden hebben die samen uw leasetarief bepalen, dan is die koers op maximale klantvriendelijkheid een cruciale voorwaarde. Want hoe beter wij het doen, hoe minder faalkosten, hoe aantrekkelijker wij uw leasetarief kunnen vaststellen!

Ik hoop u te hebben overtuigd. U kent de Nederlandse kreet ‘De prijs is het bewijs’. Bij XLLease geldt dat dit bewijs ligt in perfect passende voorwaarden voor uw leasecontract!

John Plette

Ontvang gratis advies op maat

 

Productinformatie
Geschreven door het Redactieteam
3-2-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
3-2-2022
Lees meer over:
Delen