Onze weg naar Zero Emission Mobility

Geschreven door het Redactieteam
22-2-2022 | Leesduur 4 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
22-2-2022 | Leesduur 4 min
Zero emission mobility
Wij zijn onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en het is onze ambitie om in 2025 marktleider te zijn op het gebied van zero emission mobility.

Als onderdeel hiervan streven wij een neutrale CO2 voetprint na. En dat doen wij niet alleen door zoveel mogelijk elektrische lease producten aan te bieden in onze leasevloot op te nemen, maar door dit onderwerp in onze hele bedrijfsvoering door te voeren. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

 

Vier duurzaamheidspijlers

Producten
Door duurzame producten te blijven ontwikkelen, kunnen we duurzame oplossingen aanbieden. Dat we zoveel mogelijk elektrische auto’s op de weg willen hebben, spreekt voor zich. Maar we kijken verder dan dat en bieden diverse duurzame mobiliteitsoplossingen, zoals carsharing, mobiliteitskaarten en fietsenlease/-financiering.

Milieu
Om onze ecologische footprint te reduceren werken we ook hard aan onze duurzame huisvesting, energievoorziening en afvalmanagement. We meten onze eigen CO2 voetprint, maar kunnen dat ook voor onze klanten. Met onze twee windmolens in Rouveen wekken we onze eigen groene stroom op.

Mensen
We bieden een gezonde en veilige werkomgeving waarin medewerkers ruimte en vertrouwen krijgen. We werken aan een duurzame arbeidsrelatie en hebben duurzaamheid verankerd in onze kernwaarden. Vitaliteit en gezondheid vinden we belangrijk, daarom bieden we een scala aan sportieve, sociale en ondersteunende activiteiten voor medewerkers.

Dialoog
Door onze ambities en activiteiten te delen, komt er ruimte voor een dialoog die onszelf, onze stakeholders en onze klanten verder kan helpen in het verduurzamen van onze samenleving.

 

Gecertificeerd
Om onze ambitie marktleider te worden op het gebied van zero emission mobility extra kracht bij te zetten staan we geregistreerd in het MVO-register en zijn we door de Fira officieel gecertificeerd als duurzame organisatie. Ook zijn we ISO 14001:2015 (milieu) gecertificeerd.

 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het verlagen van uw CO2 voetprint? Neem dan snel contact met ons op, we adviseren u graag.

 

Bedrijfsinformatie
Geschreven door het Redactieteam
22-2-2022 | Leesduur 4 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
22-2-2022
Lees meer over:
Delen