XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease en Yamaha Motor Nederland tekenen voor samenwerking

XLLease en Yamaha Motor Nederland tekenen voor samenwerking

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

XLLease – Een betrouwbare, flexibele partner in leasing

“XLLease levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van leaseproducten en –diensten aan de Nederlandse zakelijke markt met betrekking tot mobiliteit. Wij zijn een universele leasemaatschappij en dochteronderneming binnen de Autohaas Groep. Helderheid is een belangrijke waarde voor ons. Wij willen onze klanten zo optimaal mogelijk van informatie voorzien en gaan daarom de dialoog aan. We proberen in te spelen op uw wensen en behoeften. Of uw vervoersbehoefte nu een periode van een dag of vijf jaar beslaat en of het nu om een geel of een grijs kenteken gaat (max. 5 ton Gvw), wij bieden u de complete oplossing. Voor wagenparken van één tot honderden auto’s. U kunt bij ons terecht voor alle leasemogelijkheden”

XLLease begeeft zich bewust op het zakelijke leasen van motorfietsen, als aanvulling en/of alternatief naast het leasen van automobielen. De huidige klant vraagt flexibiliteit van haar mobiliteitsaanbieder. Daarnaast is het zakelijk leasen van een motorfiets een fiscaal aantrekkelijke vervoersoplossing en natuurlijk minder gevoelig voor file en oponthoud. XLLease en Yamaha Motor Nederland zetten vooral in op transport met de comfortabele motorscooter die in andere delen van Europa al mateloos populair is. Ook op de ontwikkeling van elektrisch vervoer met twee wielen wordt door Yamaha Motor Nederland veel geïnvesteerd en ook deze oplossingen zijn via een zakelijke leaseconstructie door XLLease in te zetten. “Wij zijn ongelofelijk blij en trots dat wij deze strategische samenwerking met Yamaha Motor Nederland kunnen en mogen aangaan”, aldus de heer Frank J. van Klink (directeur XLLease). Dat de 2 partijen niet over één nacht ijs zijn gegaan kunnen we wel concluderen uit het feit dat de eerste besprekingen een klein jaar geleden hebben plaatsgevonden.

Yamaha Motor Nederland B.V. heeft lang gezocht naar een partner om het leasen van tweewielers voor de zakelijke markt aan te bieden. “Wij hebben in XLLease de juiste partner gevonden; een gedegen onderneming met een zeer solide basis met een bijzonder flexibiele benadering van (potentiele) klanten”, aldus A. Sunnotel (president Yamaha Motor Nederland). “En juist dat laatste is heel belangrijk, omdat het leasen van een motor of motorscooter in veel gevallen een zeer gerichte en specifieke behoefte is, en daar moet maatwerk geleverd worden’. Samen met XLLease gaan we dit concept aanbieden aan MKB en grote multinationals; voor de directeur-eigenaar van een schildersbedrijf in de grote stad, de 15 makelaars van een groot makelaarskantoor, maar ook voor de 1.000 medewerkers van een uitzendbureau waar een mobiliteitsplan voor moet worden uitgerold.

Meer informatie over Yamaha Lease voor de zakelijke markt kan verkregen worden opwww.yamahalease.nl, als ook op de websites van XLLease (www.xllease.nl) en Yamaha (www.yamaha-motor.eu/nl)

Bijschrift foto: v.l.n.r. Arno Sunnotel, president Yamaha Motor Nederland en Frank J. van Klink, directeur XLLease en Autohaas Autoverhuur.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

XLLease:                                de heer F.J. van Klink, directeur, 055-539 53 33

Yamaha Motor Nederland:        de heer A. Sunnotel, president, 020-654 67 88