XLLeaseAutonieuws

Autonieuws

Honda e

Honda e

De elektrische stadsauto Honda e heeft belangwekkende innovaties. Het dashboard bestaat uit vijf beeldschermen, waarvan twee de beelden van de achteruitkijkcamera s tonen. Standaard heeft de e Honda Parking Pilot waarmee hij versnelt en vertraagt met regeneratief remmen
Hyundai i10

Hyundai i10

De i10 is het kleinste model van Hyundai en is geheel vernieuwd. Hij is voorzien van hulpsystemen als achteruitrijcamera en automatisch grootlicht. De auto is voorzien van de 1.0 MPI benzinemotor met 67 pk, die optioneel met automaat leverbaar is.
Ford C-MAX

Ford C-MAX

De bestverkochte auto in Canada is met afstand de Ford F-series. Dat heeft het gemeen met buurland Verenigde Staten, waar deze grote pick-up truck sinds jaren aan de top staat. Concurrent Ram staat in Canada op de tweede plek. In de top tien staan slechts drie gewone personenauto s, waaronder de Honda Civic op de derde plek.
Kia Niro

Kia Niro

De vernieuwde Kia Niro is er als Hybrid en Plug-in Hybrid. De Niro is naast de basisversie Comfortline leverbaar als DynamicLine met standaard elektrische parkeerrem en adaptieve cruise control met volgfunctie. De DynamicPlusLine heeft een verkeersbordenlezer en de ExecitiveLine een 7 inch groot digitaal instrumentenpaneel.
SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

SEAT is een van de weinige merken die zijn productie in Europa ziet stijgen. De eerste helft van dit jaar is deze met tien procent gestegen tot ruim 295.000 exemplaren. Dat droeg er mede toe bij dat het Volkswagen-concern als enige Europese een verkoopstijging te zien gaf.
Audi Q7

Audi Q7

De vernieuwde Audi Q7 is in eerste instantie alleen leverbaar met dieselmotoren. Het gaat om de 45, 50 en SQ7 TDI met vermogens van 231 tot 435 pk. De eerste twee hebben zes cilinders en de SQ7 een V8, allen voorzien van mild-hybrid-techniek. Standaard zijn onder meer adaptieve luchtvering en digitaal instrumentenpaneel.