XLLeaseAutonieuws

Autonieuws

Volvo Polestar 1

Volvo Polestar 1

Volvo introduceert met Polestar een nieuw merk, waarbij de modellen online verkocht zullen worden. Met de voorstelling van het merk wordt ook een grote coupe gepresenteerd. Deze heeft aan de voor- en achterzijde kenmerken van de nieuwste modellen van Volvo. Hij heeft echter twee deuren en een fraaie coupe-lijn.
Audi A7 sportback

Audi A7 sportback

Met het grote aantal modellen van Audi is er relatief vaak nieuws, zoals de vervanger van de A7. Deze wordt eind deze week geintroduceerd en behoudt de gestrekte coupe-lijn van het huidige model. De techniek is afkomstig van de nieuwe A8. Het gewicht is een stuk lager door gebruik van lichtere materialen bij het doorontwikkelde MLB-platform.
Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

De verre nazaat van de oer-Jeep is de Wrangler, die volgende maand in een nieuwe gedaante wordt onthuld. Hij is qua uiterlijk wel geinspireerd op de huidige Wrangler, waar eerder al concepts zijn gepresenteerd. Op technische gebied is wel bijna alles anders, ook in het interieur. Hij heeft een nieuw Uconnect infotainmentsysteem met schermen van verschillende groottes.
Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

De vanafprijs van de Mitsubishi Eclipse Cross, die in december in de showroom staat, bedraagt 28.990 euro. De cross-over is vooralsnog alleen leverbaar met de nieuwe 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen van 163 pk en koppel van 250 Nm. De Eclipse Cross is tijdelijk leverbaar als First Edition met onder meer een 360 graden-camera en dodehoekdetectie.
Toyota GR HV Sports Concept

Toyota GR HV Sports Concept

Toyota presenteert op de komende autoshow van Tokyo de GR HV Sports Concept. Het is een sportauto met targadak met techniek van de TS050 Hybrid, waarmee Toyota deelnam aan de beroemde 24 Uur van Le Mans. Qua uiterlijk is hij herkenbaar aan de matzwarte lak en aluminium racevelgen.
Mazda op Tokyo motorshow

Mazda op Tokyo motorshow

De autoshow van Tokyo is de plek voor de vele Japanse automerken om hun nieuwe designtaal te laten zien. Op de show presenteert Mazda twee nieuwe concepts zien met zowel lijnen en techniek van toekomstige modellen. Dit jaar wordt onder meer een concept van een compacte hatchback met als primeur een benzinemotor met compressie-ontsteking.