XLLeaseAutonieuws

Autonieuws

Fiat Panda Sport

Fiat Panda Sport

Fiat presenteert de Panda Sport met als speciale uitvoering Pandemonio Pack. Afbeeldingen en uitrusting-details zijn vrijgegeven, maar de technische specificaties zijn nog niet bekend. De auto is herkenbaar aan bi-tone lichtmetalen velgen met rode accenten en in de kleur van de carrosserie gespoten handgrepen en spiegelkappen of naar keuze in glanzend zwart. Binnen vind je een titaniumkleurig dashboard en deurpanelen in eco-leder. Het Pandemonio Pack bestaat onder meer uit donker getinte achterramen en techno-lederen stuurwiel.
Opel Crossland

Opel Crossland

De Opel Crossland is vooral aan de buitenzijde vernieuwd. Onderhuids verandert er weinig. Optioneel is IntelliGrip, dat de keuze biedt uit verschillende rijmodi, waaronder Snow en Sand. Op motorisch gebied is er als voorheen keuze uit 1.2 benzineversies met vermogens van 83, 110 en 130 pk, de laatste twee met Turbo. De dieselmotor is de 1.5 CDTI met 110 of 120 pk. .
Renault Megane eVision

Renault Megane eVision

Renault presenteert de elektrische concept Megane eVision. Deze maakt gebruik van het nieuwe modulair platform CMF-EV van de alliantie met Nissan en Mitsubishi. Tegelijk laat Renault zien waar het op design-gebied heen wil voor haar middenklasser Megane, die dit jaar een kwart eeuw bestaat. Volgend jaar wordt de productie-versie voorgesteld.
Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Volkswagen Group verwacht voor volgend jaar een aandeel van 90 procvent elektrische auto s in Noorwegen. Dat land is het meest ambitieuze land als het gaat om elektrificatie van haar wagenpark. Verwacht wordt dat al in 2023 geen auto s met brandstofmotoren meer worden verkocht.
BMW 128 ti

BMW 128 ti

De letters ti zijn onmiskenbaar verbonden aan de automerken Alfa Romeo en BMW. De letters staan voor turismo internationale en BMW introduceert nu de 128 ti. De krachtbron is de 2.0 TwinPower Turbo benzinemotor met een vermogen van 265 pk en koppel van 400 Nm.
Kia Stinger

Kia Stinger

De vernieuwde Kia Stinger is nog maar met een krachtbron beschikbaar. Het is de.3 T-GDI V6 benzinemotor met twee turbo s en een vermogen van 366 pk en koppel van 510 Nm. Standaard heeft de auto vierwielaandrijving en achttraps automaat. De auto is daarmee een ware sportsedan met een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,9 seconden.