XLLeaseAutonieuws

Autonieuws

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota presenteert de gefacelifte C-HR wat te zien is aan specifiek signatuur van de verlichting. Daarnaast heeft hij voor in kleur meegespoten onderste rand en achter een hoogglans zwarte spoiler tussen de achterlichten. Nieuw is de High Power Hybrid-versie met een 2.0 benzinemotor en een vermogen van 135 kW.
Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Volkswagen zet vol in op de elektrische auto met miljarden-investeringen. De komende vijf jaar wordt 60 miljard geinvesteerd, wat neerkomt op 40 procent van de totale investeringen voor alle merken van het concern, van Skoda tot Bugatti. Over tien jaar moeten 26 miljoen elektrische auto s gebouwd zijn.
McLaren Elva

McLaren Elva

McLaren presenteert als onderdeel van haar Ultimate Series de roadster Elva. De auto heeft geen voorruit, dak en zijramen wat voor een vloeiende lijn van de carrosserie zorgt. De inzittenden worden beschermd door middel van Active Air Management.
Skoda Octavia

Skoda Octavia

Skoda presenteert de vijfde generatie Octavia in haar geschiedenis. Het uiterlijk is nieuw, maar onderhuids bevindt zich het belangrijkste nieuws. Het gaat om de Octavia iV, een stekkerhybride met een 1.4 TSI benzinemotor en een elektromotor met 13 kWh accupakket.
Maserati GranTurismo Zeda

Maserati GranTurismo Zeda

Het einde van de Maserati GranTurismo wordt ingeluid met de Zeda. De speciale uitvoering heeft een kleurverloop in de lak die symbool staat voor de overgang naar een nieuw tijdperk. De 4,7 liter V8 gaat plaatsmaken voor elektrische aandrijving in een opvolger, die volgend jaar op de markt verschijnt.
Polestar 1

Polestar 1

Het eerste model waarmee het nieuwe merk Polestar zich presenteerde is een grote coupe. Zoals aan het uiterlijk van de Polestar 1 genoemde auto al is te zien is het merk gelieerd aan Volvo, Het is een hybride met als basis de Volvo S90. De hybridetechniek heeft een vermogen van en 1.000 Nm koppel en een 34 kWh accupakket.