Lease-auto kiezen. Waar moet u op letten?

Waar moet u op letten bij het kiezen van een lease-auto?

Een lease-auto kiezen kán een complex proces lijken. Uiteraard begeleidt XLLease u hierin goed en grondig. Als voorbereiding op dit persoonlijke proces geven wij u alvast enkele richtlijnen.

 

Start met uw wensen

Bedenk als richtlijn eerst wat uw specifieke wensen zijn als het aankomt op uw nieuwe lease-auto, zoals model en opties. Houdt daarbij rekening met het comfort dat u wenst, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, en ook de uitstraling die verlangd is bij uw bedrijf en functie.

 

Kies vervolgens een leasevorm

Er zijn meerdere leasevormen waaruit u kunt kiezen. Het is de kunst de leasevorm te vinden die exact aansluit op uw specifieke situatie. XLLease begeleidt u hierin. Uit dat overleg rolt uiteindelijk een leaseprijs. Is deze hoger dan het vastomlijnde bedrag waarmee u wellicht het overleg met XLLease begon? Dan is deze hogere uitkomst op basis van feiten te beargumenteren, maar ook altijd naar beneden bij te stellen. Bijvoorbeeld uw keuze uit opties is hiervoor een goed sturingsinstrument. Het vooraf bepaalde bedrag kan daarmee alsnog worden bereikt, uiteraard altijd in overleg met u.

Zakelijk leasen
De populaire merken

Audi
BMW 
CUPRA
Ford 
Hyundai
Kia
Lynk en Co
Mercedes
MINI
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Renault
SEAT
Škoda 
Tesla
Toyota
Volkswagen
VW Bedrijfswagens
Volvo

 

XLLease - Birgit
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze receptioniste Birgit en zij helpt u vooruit!