Bestelbus leasen bij XLLease? De béste bestelbussen staan voor u klaar…
XLLeaseBlogs van XLLeaseBestelbus leasen bij XLLease? De béste bestelbussen staan voor u klaar…

Bestelbus leasen bij XLLease? De béste bestelbussen staan voor u klaar…

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018 door XLLease

In de Nederlandse top vijf van de meest geleasde bestelbussen staat Volkswagen met een stevige notering. XLLease is daar blij mee en onze zakelijke klanten ook. Begrijpelijk, want we zijn gelieerd aan Autohaas, Volkswagen dealer bij uitstek in de regio. Kortom, een prima adres om uw bestelbus te leasen. Graag benadruk ik dat u voor élk merk bestelbus leasen bij ons terecht kunt. XLLease is immers een universeel leasebedrijf.

Uw bestelbus leasen start met de juiste vragen

XLLease gaat eerst met u in overleg als u bij ons aanklopt voor een bestelbus leasen. We stellen u alle relevant vragen. Waar heeft u de bestelbus precies voor nodig? Rijdt u langere ritten of juist vaak korte afstanden terwijl u stationair draait bij afleveringen met uw bestelbus? Samen zetten wij uw specifieke situatie en wensen op een rij zoals frequentie van rijden, belading, gewenste uitstraling en nog meer.

Altijd de bestelbus leasen die naadloos bij u past, ook financieel

Op basis van die persoonlijke inventarisatie geven wij u een advies voor een bestelbus als een maatpak; niet te groot en niet te klein. Zodat u al uw kosten perfect in de hand houdt, zoals voor brandstof en wegenbelasting. Naast het advies over de beste bestelbus leasen adviseren wij u ook over de meest geschikte leasevorm voor uw bedrijfswagen.

Welke merken zijn favoriet bij bestelbus leasen?

Dit varieert per jaar, maar vooral populair bij een bestelbus leasen, in willekeurige volgorde, zijn de Volkswagen Transporter, De Volkswagen Crafter, de Volkswagen Caddy, de Opel Vivaro en de Renault Trafic. Het is uiteindelijk de klant die bepaalt voor welk merk en type hij of zij kiest bij het bestelbus leasen. Vanuit XLLease zullen we nooit een bepaald merk of type extra benadrukken, zelfs niet vanuit Volkswagen. Uiteraard is het wel zo dat we over de VW bestelbussen heel veel kennis in huis hebben bij de adviseurs van het aan XLLease gelieerde Autohaas.

Bestelbus leasen bij XLLease? Kom eens praten…

Ik nodig u van harte uit eens vrijblijvend te komen praten over uw bestelbus leasen bij XLLease.

Ralf Timmers