XLLeaseBlogs van XLLeaseBestelbus leasen bij XLLease? U kiest altijd uit de top!

Bestelbus leasen bij XLLease? U kiest altijd uit de top!

Geplaatst op vrijdag 18 juli 2014 door Edwin Talma

In de Nederlandse top vijf van de meest geleasde bestelbussen staat Volkswagen met een stevige notering. En in onze eigen top vijf van bestelbussen die wij leasen vanuit XLLease staat Volkswagen uiteraard héél hoog genoteerd. Begrijpelijk, want we zijn gelieerd aan Autohaas, Volkswagen dealer bij uitstek in de regio.

Maar ik benadruk graag dat u voor het leasen van elk merk bestelbus bij ons terecht kunt. XLLease is immers een universeel leasebedrijf.

Top 5 meest geleasde bestelbussen bij XLLease

Onze eigen top vijf van meest geleasde bestelbussen? Ik geef u die graag. Op nummer 1 de Volkswagen Transporter, op nummer 2 de Volkswagen Crafter en daarna de Volkswagen Caddy, ideaal voor het kleinere segment. De vierde plek in onze top vijf is welverdiend voor de Opel Vivaro en de Renault Traffic staat bij XLLease op een mooie vijfde plaats.

1. Op 1 staat met stip de VW Transporter.

Bestelbus leasen Volkswagen Transporter

2. De VW Crafter.

Bestelbus leasen Volkswagen Crafter

3. De VW Caddy.

Bestelbus leasen Volkswagen Caddy

4. De Opel Vivaro

Bestelbus leasen Opel Vivaro

5. De Renault Trafic

Bestelbus leasen Renault Trafic

De klant kiest…

Uiteindelijk kun je nog zo’n mooie top vijf samenstellen van bestelbussen die wij u kunnen leasen; het is uiteindelijk de klant die bepaalt. Vanuit XLLease zullen we nooit een bepaald merk of type extra benadrukken, zelfs niet vanuit Volkswagen. Uiteraard is het wel zo dat we over de VW bestelbussen heel veel kennis in huis hebben bij de adviseurs van het aan XLLease gelieerde Autohaas.

Advies bestelbus leasen vanuit uw situatie

Waar heeft u de bestelbus precies voor nodig? Rijdt u langere ritten of juist veel sprintjes met stationair draaien bij afleveringen met uw bestelbus? Samen met u schatten wij dit soort zaken in, zoals belading, frequentie van rijden en nog meer. Zo maken we eigenlijk een top vijf van úw eisen. En is dat niet veel belangrijker dan onze top vijf? Uit die maatwerk inventarisatie komt een advies voor een bestelbus die u past als een handschoen; niet te groot en niet te klein. Zodat u al uw kosten perfect in de hand houdt, zoals voor brandstof en wegenbelasting. Naast het advies over de beste bestelwagen voor uw bedrijf adviseren wij u ook over de meest geschikte leasevorm voor uw bedrijfswagen.

Ik nodig u van harte uit eens te komen praten over een bestelbus leasen. Ik garandeer u dat u in onze top vijf altijd op nummer één staat!