Mercedes-Benz bij XLLease

Mercedes zakelijk leasen

  • persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Lease nu zakelijk uw nieuwe Mercedes

Uw nieuwe Mercedes zakelijk leasen bij XLLease. Al meer dan 130 jaar voorziet Mercedes de wegen met hun innovatieve voertuigen, allen voorzien van een strak design. Van de subtiele Mercedes A-klasse, tot een stoere SUV. Of lease volledig elektrisch met de nieuwe Mercedes EQA. Bij XLLease kunt u alle kanten op. Van alle merken en modellen tot diverse leasevormen.

Populaire Mercedes-Benz modellen

Mercedes-Benz A-klasse
Mercedes-Benz CLA
Mercedes-Benz EQB

Mercedez-Benz Full Operational Lease

Bij ons is uw gemak onze prioriteit en wij bieden zekerheid met ons uitgebreide Full Operational Lease pakket. Met deze service rijd u of uw werknemers in een splinternieuwe Mercedes-Benz voor een vast maandtarief. Aan het einde van de leaseperiode kunt u de auto moeiteloos terugbrengen. We nemen alle zorgen uit handen door de verzekering, afschrijving, belastingen, en zelfs het verstrekken van een laad- of tankpas te verzorgen.

Indien u een flexibelere leasingsoptie wenst, bieden we bij XLLease tevens Shortlease en Occasion Lease aan. Om meer te ontdekken over welke leasingmogelijkheid het beste aansluit bij uw behoeften, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u deskundig advies te geven en u verder te helpen.

Mercedes-Benz EQB

De Mercedes EQB is een veelzijdige elektrische SUV die milieubewustzijn combineert met de luxe en prestaties die men van Mercedes-Benz verwacht. De EQB biedt een indrukwekkende elektrische actieradius (531km WILTP) en geavanceerde elektrische aandrijftechnologie, wat zorgt voor een krachtige en efficiënte rit. Het ruime en comfortabele interieur is uitgerust met de nieuwste technologieën voor een verbonden en plezierige reis. Met ruimte voor maximaal zeven passagiers en een flexibele indeling, is de EQB ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften.

XLLease - Tiemen
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Tiemen en hij helpt u vooruit!