Mercedes zakelijk leasen bij XLLease

Mercedes zakelijk leasen

Lease nu zakelijk uw nieuwe Mercedes

Uw nieuwe Mercedes zakelijk leasen bij XLLease. Al meer dan 130 jaar voorziet Mercedes de wegen met hun innovatieve voertuigen, allen voorzien van een strak design. Van de subtiele Mercedes A-klasse, tot een stoere SUV. Of lease volledig elektrisch met de nieuwe Mercedes EQA. Bij XLLease kunt u alle kanten op. Van alle merken en modellen tot diverse leasevormen.

Mercedes zakelijk leasen via XLLease

  • Volledig zakelijk leaseproduct
  • Persoonlijke service
  • Transparante werkwijze
  • Maatwerk

Full operational lease, occasion lease of flexible lease

Met full operational lease kiest u voor een volledig ontzorgd product. U bent van alle gemakken en service voorzien, alle kosten zitten in één maandbedrag. Wij kennen diverse soorten full operational lease, bijvoorbeeld het 'traditionele' product. Met zekerheid en een nieuwe leaseauto voor de komende jaren. Maar u kunt ook kiezen voor het leasen van een occasion. Met kortere looptijden en eventueel nog scherpe bijtelling. Daarnaast kunnen uw medewerkers snel wegrijden. Vaak binnen een week of twee. Ook de afschrijving heeft al voor een deel plaatsgevonden, dus de leaseprijs is gunstig. Zit u liever niet vast aan een langer lopend contract en bent u op zoek naar flexibiliteit? Kijk dan eens naar flexible lease. Op ieder gewenst moment kunt u de leaseauto weer inleveren. Wel zo fijn voor een ondernemer. 

Wilt u meer weten over de producten voor zakelijk leasen van XLLease? Neem dan gerust contact met ons op.


Alle merken te leasen

Mercedes toch niet uw merk? Geen probleem! U least bij XLLease niet alleen een Mercedes, echt alle merken en modellen kunt u bij ons leasen. Dus van een kleine, wellicht elektrische, stadsauto tot een luxe SUV. Van BMW en Mini, tot Opel en Nissan. Of bent u op zoek naar een bedrijfswagen? Ook die least u gemakkelijk bij ons.


Mercedes zakelijk leasen

Vraag direct een offerte aan.

XLLease - Tiemen
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Tiemen en hij helpt u vooruit!