XLLease leasemaatschappij zwolle

Zakelijke auto leasen bij Team Zwolle

Bent u op zoek naar een regionale leasemaatschappij in Zwolle? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. Wij helpen u aan persoonlijk advies rondom zakelijke auto lease en andere mobiliteitsvragen, afgestemd op uw medewerkers. Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Zwolle terecht.

We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Zwolle goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial ServicesBekijk hieronder onze video's en lees de verhalen van onze gedreven leaseadviseurs. Heeft u vragen? Neem contact met ze op voor meer informatie.

Auto leasen Zwolle

Bij XLLease Zwolle kunt u voor diverse leasevormen kiezen. Full operational lease is een uitgebreid leasepakket waarbij een vast maandbedrag wordt betaald, inclusief alle kosten zoals reparaties, onderhoud, belastingen en verzekeringen. Bij occasion lease rijdt u een jong gebruikte auto mét de voorwaarden en services van full operational lease . Een groeiend aantal zakelijke leaserijders kiest voor elektrisch rijden vanwege de fiscale voordelen en duurzaamheid. Bij XLLease Zwolle bieden we daarom ook elektrische lease aan. En bent u opzoek naar een lease auto met een flexibele periode? Dan is shortlease of flexible lease misschien wat voor u.

 

Nieuw en occasion auto leasen Zwolle

Wij streven ernaar om u een breed scala aan merken en modellen aan te bieden met zakelijke lease, met de garantie van mobiliteit en uitstekende service voor uw berijders. Daarom least u bij XLLease alle merken en modellen die op de Nederlandse markt leverbaar zijn.

Naast de nauwe samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services, werken wij ook nauw samen met Pouw. Pouw is een vooraanstaande dealer van Volkswagen en Audi in Nederland, met sterke regionale wortels. Voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens bieden zij hoogwaardige producten en diensten, inclusief verhuur en schadeherstel, alles onder één dak.

Ons kantoor bevindt zich boven de Audi-showroom en naast de Volkswagen-showroom, waardoor we nauw verbonden zijn met deze merken. Voor het leasen van een auto in Zwolle hebben wij dus naast regionale kennis ook direct contact met de dealer om uw zakelijke leaseauto samen te stellen.

Dé voordelen

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad

Mathijs Sterling 

Op 1 augustus 2002 ben ik begonnen bij Eurolease BV aan de Mozartlaan in Zwolle. De universele leasemaatschappij van Pouw Zwolle en Pouw Kampen. Een aantal jaar later is Eurolease BV samengevoegd met Lease Unlimited BV en zijn wij verhuisd naar de Maagdenburgstraat in Deventer en gingen we onder één naam verder, namelijk Lease Unlimited BV. Per 1 juli 2014 zijn wij overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services. Eerst opereerden wij onder de naam Lease Unlimited maar sinds medio 2020 onder de naam XLLease.

Zwolle en een brede straal om Zwolle heen, is vanaf mijn carrière in de leasewereld het werkgebied voor mij. Ik ben woonachtig in Olst, samen met mijn vrouw en onze 2 zonen. Persoonlijk contact, snelle service en een dienstverlenende instelling zijn voor mij belangrijke aspecten in mijn dagelijkse werkzaamheden als Lease Adviseur Binnendienst. Mijn belangrijkste doel is om een langdurige en prettige samenwerking met onze klanten aan te gaan.
 

Wim Reinders 

In 2015 ben ik, toen nog onder het Lease Unlimited label, voor VWPFS aan de slag gegaan en sinds medio 2020 treden we onder de multibrand naam XLLease naar buiten. Inmiddels ben ik al weer 25 jaar actief in de leasebranche. Is er in die jaren veel veranderd? Jazeker, maar veel dingen zijn ook wel hetzelfde gebleven, zoals het persoonlijke contact met je klanten.

Waar ik energie van krijg is om samen met klanten mooie oplossingen te realiseren, die voor de lange termijn voordeel opleveren. Aangezien ik midden in ons werkgebied woon (Zwartsluis) kom ik ook in mijn vrije tijd de nodige relaties tegen. De ene keer bij de voetbal, een andere keer bij het boodschappen doen en vaak ook als we met ons sloepje het water opgaan. Dat kan hier namelijk heerlijk!
 

Rogier Oplaat

Op 1 februari 2022 ben ik, nadat ik binnen VWPFS werkzaam ben geweest, voor EasyRent en Remarketing overgestapt naar XLLease als Lease adviseur binnendienst. 

Mijn dagelijkse drive is om de klant te voorzien in zijn/haar mobiliteitsbehoefte en hierdoor een duurzame relatie op te kunnen bouwen. Als echte autoliefhebber zit ik in de leasebranche echt op mijn plek. Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik zeer bekend in de regio waarin wij als team Zwolle werkzaam zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen, mountainbiken en hockey.
 

Financial lease of full operational lease

XLLease biedt twee belangrijke leasevormen aan voor zakelijke klanten: full operational lease en financial lease. Met full operational lease geniet u van volledige mobiliteit zonder zorgen over bijkomende kosten, zoals reparaties, onderhoud, belastingen en verzekeringen, die allemaal zijn opgenomen in het maandelijkse leasebedrag. Bovendien kunt u bij XLLease ook occasions leasen met een full operational leasecontract.

Financial lease daarentegen biedt meer flexibiliteit en eigendomsopties. Bij deze leasevorm financiert u de auto via de leasemaatschappij en betaalt u een vast bedrag per maand om de financiering af te lossen. Zaken als verzekering, belasting, onderhoud en reparatie regelt uzelf. U kunt financial lease zien als een zakelijke investering. Met financial lease profiteert u van fiscale voordelen en bent u direct economisch eigenaar van de auto. Aan het einde van het financial leasecontract betaalt u nog de slottermijn, daarna is de auto ook juridisch van u.

Benieuwd wat het XLLease Team voor u kan betekenen als het gaat om zakelijk auto leasen in de regio Zwolle? Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.

XLLease zakelijk leasen
Klantbeoordeling: 8,1
Wij krijgen gemiddeld een 8,1 van onze klanten. Daar zijn we enorm trots op!