XLLease leasemaatschappij zwolle

Het XLLease team in Zwolle

Bent u op zoek naar de regionale leasemaatschappij in Zwolle? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. 

Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Zwolle terecht. We helpen u graag met uw mobiliteitsbehoefte, afgestemd op uw medewerkers. We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Zwolle goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

Bekijk hieronder onze vlog en lees de verhalen van onze gedreven leaseadviseurs. Neem contact met ze op voor meer informatie.

XLLease - gedreven door vooruitgang

Ramon Klein Ovink

Op 1 januari 2019 ben ik begonnen bij het toenmalige VWPFS Oost. Inmiddels heten wij sinds medio 2020 XLLease en ben ik namens onze multimerk Leasemaatschappij werkzaam in de regio ‘groot Zwolle’ als Accountmanager. Samen met Mathijs Sterling behartigen wij als team onze klanten in de regio. Inmiddels zit ik bijna 10 jaar in de leasewereld, ben in bezit van de nodige ervaring en word ik enthousiast van goede maatwerk-oplossingen voor onze klanten om zo een duurzame lange-termijn-relatie te realiseren. Hier word ik vrolijk en enthousiast van!

Woonachtig ben ik in Wijhe, ben getrouwd en heb 2 kinderen; een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd sport ik waaronder mountainbiken en fitnessen en ben ik geregeld bij de voetbal te vinden of in de kroeg/terras voor de gezelligste onderonsjes. Ook hierin onderhoud ik graag de contacten :)!

 

Mathijs Sterling 

Op 1 augustus 2002 ben ik begonnen bij Eurolease BV aan de Mozartlaan in Zwolle. De universele leasemaatschappij van Pouw Zwolle en Pouw Kampen. Een aantal jaar later is Eurolease BV samengevoegd met Lease Unlimited BV en zijn wij verhuisd naar de Maagdenburgstraat in Deventer en gingen we onder één naam verder, namelijk Lease Unlimited BV. Per 1 juli 2014 zijn wij overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services. Eerst opereerden wij onder de naam Lease Unlimited maar sinds medio 2020 onder de naam XLLease. Zwolle en een brede straal om Zwolle heen, is vanaf mijn carrière in de leasewereld het werkgebied voor mij. Ik ben woonachtig in Olst, samen met mijn vrouw en onze 2 zonen. Persoonlijk contact, snelle service en een dienstverlenende instelling zijn voor mij belangrijke aspecten in mijn dagelijkse werkzaamheden als Lease Adviseur Binnendienst. Mijn belangrijkste doel is om een langdurige en prettige samenwerking met onze klanten aan te gaan.
 

Wim Reinders 

In 2015 ben ik, toen nog onder het Lease Unlimited label, voor VWPFS aan de slag gegaan en sinds medio 2020 treden we onder de multibrand naam XLLease naar buiten. Inmiddels ben ik al weer 25 jaar actief in de leasebranche. Is er in die jaren veel veranderd? Jazeker, maar veel dingen zijn ook wel hetzelfde gebleven, zoals het persoonlijke contact met je klanten. Waar ik energie van krijg is om samen met klanten mooie oplossingen te realiseren, die voor de lange termijn voordeel opleveren. Aangezien ik midden in ons werkgebied woon (Zwartsluis) kom ik ook in mijn vrije tijd de nodige relaties tegen. De ene keer bij de voetbal, een andere keer bij het boodschappen doen en vaak ook als we met ons sloepje het water opgaan. Dat kan hier namelijk heerlijk!
 

Rogier Oplaat

Op 1 februari 2022 ben ik nadat ik binnen VWPFS werkzaam ben geweest voor EasyRent en Remarketing overgestapt naar XLLease als Lease adviseur binnendienst. 
Mijn dagelijkse drive is om de klant te voorzien in zijn/haar mobiliteitsbehoefte en hierdoor een duurzame relatie op te kunnen bouwen. Als echte autoliefhebber zit ik in de leasebranche echt op mijn plek. Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik zeer bekend in de regio waarin wij als team Zwolle werkzaam zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen, mountainbiken en hockey.
 
Benieuwd wat de mannen van XLLease Team Zwolle voor u kunnen betekenen?


Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.