Leasemaatschappij Apeldoorn

Het XLLease team in Apeldoorn

Bent u op zoek naar de regionale leasemaatschappij in Apeldoorn? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. 

Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Apeldoorn terecht. We helpen u graag met uw mobiliteitsbehoefte, afgestemd op uw medewerkers. We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Apeldoorn goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

Bekijk hieronder onze vlog en lees de verhalen van onze gedreven leaseadviseurs. Neem contact met ze op voor meer informatie.

XLLease - gedreven door vooruitgang

Liane Dijkslag

Op 1 januari 2011 ben ik begonnen als Management assistente bij XLLease. Al snel kreeg ik de ruimte om mee te werken aan de projecten van marketing en communicatie. Zo is mijn functie heel gevarieerd geworden. De cultuur hier op kantoor spreekt mij aan, iedereen is behulpzaam en open in communicatie, dat maakt de werksfeer erg prettig. Ik woon op 5 minuten afstand van kantoor samen met mijn vriend en onze 2 kids. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de kinderen, skeeleren, wandelen, shoppen en lekker eten (koken).

Birgit Jansink

Op 1 januari 2011 ben ik begonnen als receptioniste/telefoniste bij XLLease. Als één van de weinige vrouwen die hier werken, moet je wel een beetje je mannetje staan tussen al die “haantjes”. Gelukkig gaat me dat goed af ;) Het werken bij XLLease is erg prettig, een klein team en korte lijnen. Veel van onze vaste klanten zijn al zo vertrouwd met mijn stem als eerste aanspreekpunt, dat er ook vaak tijd is voor een gezellig gesprekje. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk, hoe fijn is dat! Binnenkort worden mijn taken wat meer uitgebreid, dus nieuwe uitdagingen komen mijn pad op.

Qua vrije tijd wandel ik graag met mijn 2 honden, houd van borrelen en gezelligheid met vrienden of met mijn kinderen (26, 24, 17 en 16) tuinier ik graag en hebben mijn partner en ik onlangs een Bedford camper uit 1978 gekocht die wij gaan opknappen. Hopelijk dit jaar nog lekker toeren samen en herinneringen maken!


Frank Bos

Time flies when you’re having fun! Ik ben alweer sinds 2005 werkzaam als coördinator binnendienst bij XLLease. Met een club leuke en enthousiaste mensen proberen we het iedere dag voor onze klanten weer een beetje beter te doen dan de dag ervoor. Een tevreden klant maakt me blij! De ontwikkelingen gaan snel en de uitdagingen blijven groot. Juist dan voel ik me als een vis in het water. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of ben ik op mijn motor te vinden. Ook FC Twente kan op me rekenen.
XLLease Apeldoorn

Pascal Nanninga

Ik help relaties vooruit door ze te ondersteunen met het opstellen en uitvoeren van een autoregeling, maar ook door op persoonlijk niveau te adviseren. Elektrificatie van het wagenpark zorgt voor veel vragen en ik probeer op dit gebied ook zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. In mijn vrije tijd breng ik bij voorkeur tijd door met mijn gezin, waarmee ik in Apeldoorn woon.

Elbert Snapper

Mijn naam is Elbert, ik ben geboren en getogen op de Veluwe. Ik zou mezelf omschrijven als een relatieman. Samen met de klant de behoeftes peilen en naar de toekomst kijken, een gedegen plan maken om samen verder te komen. De klantverwachting overtreffen, daar word ik blij van. Ik help mijn klanten vooruit door verder te denken dan alleen auto’s. Bijvoorbeeld over het introduceren van leasefietsen en/of mobiliteitskaarten. Per situatie maken we een rekensom met onze klanten. Het is echt maatwerk.

Rob de Mik

Hallo, ik ben Rob de Mik. Sinds 2003 werk ik in de leasesector als lease adviseur binnendienst. Ik help graag mensen verder met het invullen van hun mobiliteitswensen. Met de opkomst van de elektrische auto is er voor de leaserijder een compleet nieuwe manier van autorijden bij gekomen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Judith Rothengatter

Sinds Februari 2020 ben ik werkzaam bij XL Lease als lease adviseur, net na de samensmelting van al die partijen. Ik heb wel ervaring met auto’s in andere functies en persoonlijke interesse maar de leasebranche was helemaal nieuw. Dat was ook gelijk de uitdaging waar ik naar op zoek was en ze hadden vertrouwen in mij. Nog elke dag leer ik bij in deze veranderende branche, maar ik doe het met veel plezier en zo blijft het een uitdaging. Ik krijg energie van het klantcontact waarbij je bouwt aan een langdurige relatie met klanten. Ze vinden het fijn dat je service biedt en daarom vind ik het erg belangrijk om een dienstverlenende instelling te houden naar de klanten.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, we klussen aan ons jaren ’30 huis of gaan sporten. En bij mooi weer halen we graag de Golf 1 cabrio uit de schuur voor een ritje!


Team Apeldoorn
Benieuwd wat onze collega's van Team Apeldoorn voor u kunnen betekenen?


Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.