Leasemaatschappij Apeldoorn

Zakelijke auto leasen bij team Apeldoorn

Bent u op zoek naar de regionale leasemaatschappij in Apeldoorn? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. 

Ons team in Apeldoorn helpt u met alle zaken rondom het leasen van auto's en andere mobiliteitsvragen. Van advies en hulp bij het opzetten van een autoregeling tot aan het contact met uw medewerkers. Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Apeldoorn terecht. We helpen u graag met uw mobiliteitsbehoefte, afgestemd op uw medewerkers. We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Apeldoorn goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

Bekijk hieronder onze vlog en lees de verhalen van onze gedreven leaseadviseurs. Benieuwd wat onze collega's van Team Apeldoorn voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.

Auto leasen Apeldoorn

Bent u op zoek naar een lokale leasemaatschappij die u persoonlijk en snel helpt rondom uw wagenpark? Met ons team in Apeldoorn helpen wij u met al uw vragen rondom zakelijke auto lease. Door onze nauwe samenwerking met dealer Pouw en Volkswagen Pon Financial Services weten wij als geen ander hoe wij u kunnen ondersteunen.

Ons kantoor vindt u boven de Audi-showroom en naast de Volkswagen-showroom in Apeldoorn, waardoor we een intensieve samenwerking hebben met deze merken. Voor het leasen van een auto in Apeldoorn en omgeving hebben wij daarom direct contact met de dealer, zodat het zakelijk leasen van de auto's goed geregeld wordt. Naast deze merken least u bij XLLease ook alle overige merken en modellen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Interesse in een specifiek merk en model? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

 

Zakelijke leasevormen

Naast de populaire leasevorm full operational lease, kunt u bij XLLease ook terecht voor alle andere zakelijke leasevormen. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk een auto nodig of wilt u flexibel leasen? Dan is shortlease of flexible lease een optie. En heeft u op korte termijn een leaseauto nodig voor een scherp tarief? Bekijk dan ons aanbod occasions. Onze occasions zijn allemaal goed onderhouden auto's. Zo bent u verzekerd van een jong gebruikte occasion en heeft u geen omkijken naar kosten voor onderhoud, reparatie, afschrijving en verzekeringen. En wilt u graag de overstap maken naar elektrisch rijden? Ons team in Apeldoorn staat voor u klaar om u hierbij te helpen.

Dé voordelen

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad

John Plette

Al sinds 2007 ben ik werkzaam bij XLlease en ik kan met recht zeggen dat ik elke dag enthousiast naar mijn werk ga. Mijn naam is John Plette en als bevlogen vakidioot help ik graag klanten bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten bij hun onderneming. Als teamplayer geloof ik sterk in onze dienstverlening en werk ik graag samen met mensen die dezelfde overtuigingen delen. Ik motiveer mijn collega's graag en hecht veel waarde aan een inspirerende, lerende en professionele werkomgeving waarin respect voor elkaar centraal staat en waar de humor nooit ver weg is. Voor mij is het belangrijk dat we elkaar ondersteunen en samenwerken, want sámen maken we nou nét dat belangrijke verschil.

Naast mijn werk heb ik ook een fijn privéleven. Ik ben getrouwd met Moniek en samen hebben we twee kinderen, inclusief gezellige aanhang. In mijn vrije tijd geniet ik van diverse sporten, zoals mountainbiken, racefietsen, golfen en af en toe een rondje hardlopen. Ik vind het ook heerlijk om gezellige terrasjes te bezoeken en te genieten van lekker eten met Moniek en/of vrienden. En last but not least, ik ben een trotse supporter van Kowet (Go Ahead Eagles) en ben regelmatig te vinden in De Adelaarshorst.

Frank Bos

Time flies when you’re having fun! Ik ben alweer sinds 2005 werkzaam als coördinator binnendienst bij XLLease. Met een club leuke en enthousiaste mensen proberen we het iedere dag voor onze klanten weer een beetje beter te doen dan de dag ervoor. Een tevreden klant maakt me blij! De ontwikkelingen gaan snel en de uitdagingen blijven groot. Juist dan voel ik me als een vis in het water. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of ben ik op mijn motor te vinden. Ook FC Twente kan op me rekenen.

Liane Dijkslag

Op 1 januari 2011 ben ik begonnen als Management assistente bij XLLease. Al snel kreeg ik de ruimte om mee te werken aan de projecten van marketing en communicatie. Zo is mijn functie heel gevarieerd geworden. De cultuur hier op kantoor spreekt mij aan, iedereen is behulpzaam en open in communicatie, dat maakt de werksfeer erg prettig. Ik woon op 5 minuten afstand van kantoor samen met mijn vriend en onze 2 kids. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de kinderen, skeeleren, wandelen, shoppen en lekker eten (koken).

Paul Balster

Leasemaatschappijen verkopen met operational lease geen gebakken lucht, maar leveren per definitie diensten waar je als ondernemer iets aan hebt. Zéker in het geval van XLLease! De exploitatie van je wagenpark efficiënt en overzichtelijk, en ik ben blij daar een belangrijke steen aan bij te kunnen dragen. Daar had ik niet op gerekend toen ik mijn autotechnische opleiding startte!

XLLease Apeldoorn

Pascal Nanninga

Als accountmanager bij XLLease help ik relaties graag vooruit. Ik ondersteun klanten door ze te helpen bij het opstellen en uitvoeren van hun autoregeling. Elektrificatie van het wagenpark zorgt voor veel vragen. Daarom probeer ik op dit gebied zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn gezin, waarmee ik in Apeldoorn woon.

 

 


Elbert Snapper

Mijn naam is Elbert, ik ben geboren en getogen op de Veluwe. Ik zou mezelf omschrijven als een relatieman. Samen met de klant de behoeftes peilen en naar de toekomst kijken, een gedegen plan maken om samen verder te komen. De klantverwachting overtreffen, daar word ik blij van. Ik help mijn klanten vooruit door verder te denken dan alleen auto’s. Bijvoorbeeld over het introduceren van leasefietsen en/of mobiliteitskaarten. Per situatie maken we een rekensom met onze klanten. Het is echt maatwerk.

Rob de Mik

Hallo, ik ben Rob de Mik. Sinds 2003 werk ik in de leasesector als lease adviseur binnendienst. Ik help graag mensen verder met het invullen van hun mobiliteitswensen. Met de opkomst van de elektrische auto is er voor de leaserijder een compleet nieuwe manier van autorijden bij gekomen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Judith Rothengatter

Sinds Februari 2020 ben ik werkzaam bij XLLease als lease adviseur, net na de samensmelting van al die partijen. Ik heb wel ervaring met auto’s in andere functies en persoonlijke interesse, maar de leasebranche was helemaal nieuw. Dat was ook gelijk de uitdaging waar ik naar op zoek was en ze hadden vertrouwen in mij. Nog elke dag leer ik bij in deze veranderende branche, maar ik doe het met veel plezier en zo blijft het een uitdaging. Ik krijg energie van het klantcontact waarbij je bouwt aan een langdurige relatie met klanten. Ze vinden het fijn dat je service biedt rondom auto leasen in de omgeving Apeldoorn en daarom vind ik het erg belangrijk om een dienstverlenende instelling te houden naar de klanten.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, we klussen aan ons jaren ’30 huis of gaan sporten. En bij mooi weer halen we graag de Golf 1 cabrio uit de schuur voor een ritje!


Bas Koning

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij XLLease. Destijds ben ik begonnen als contractbeheerder en na de overname door Volkswagen Pon Financial Services ben ik doorgeschoven naar de commerciële binnendienst. In deze functie ben ik samen met collega’s Janier en Parwez verantwoordelijk voor de internetleads en onze aangesloten intermediairs. Samen met hen proberen wij door onze persoonlijke aanpak onze klanten (samen met de intermediair) aan het juiste voertuig te helpen en te ontzorgen gedurende de leasetermijn. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op pad en sport ik graag. Dit laatste combineer ik met het coachen van Dames 1 bij de Apeldoornse Mixed Hockey Club.

Team Apeldoorn