Leasemaatschappij Apeldoorn

Het XLLease team in Apeldoorn

Bent u op zoek naar de regionale leasemaatschappij in Apeldoorn? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. 

Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Apeldoorn terecht. We helpen u graag met uw mobiliteitsbehoefte, afgestemd op uw medewerkers. We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Apeldoorn goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

Bekijk hieronder onze vlog en lees de verhalen van onze gedreven leaseadviseurs. Neem contact met ze op voor meer informatie.

XLLease - gedreven door vooruitgang

Liane Dijkslag

Op 1 januari 2011 ben ik begonnen als Management assistente bij XLLease. Al snel kreeg ik de ruimte om mee te werken aan de projecten van marketing en communicatie. Zo is mijn functie heel gevarieerd geworden. De cultuur hier op kantoor spreekt mij aan, iedereen is behulpzaam en open in communicatie, dat maakt de werksfeer erg prettig. Ik woon op 5 minuten afstand van kantoor samen met mijn vriend en onze 2 kids. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan de kinderen, skeeleren, wandelen, shoppen en lekker eten (koken).

Evaly Stoffels


Frank Bos

Time flies when you’re having fun! Ik ben alweer sinds 2005 werkzaam als coördinator binnendienst bij XLLease. Met een club leuke en enthousiaste mensen proberen we het iedere dag voor onze klanten weer een beetje beter te doen dan de dag ervoor. Een tevreden klant maakt me blij! De ontwikkelingen gaan snel en de uitdagingen blijven groot. Juist dan voel ik me als een vis in het water. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of ben ik op mijn motor te vinden. Ook FC Twente kan op me rekenen.
XLLease Apeldoorn

Pascal Nanninga

Als accountmanager bij XLLease help ik relaties graag vooruit. Ik ondersteun klanten door ze te helpen bij het opstellen en uitvoeren van hun autoregeling. Elektrificatie van het wagenpark zorgt voor veel vragen. Daarom probeer ik op dit gebied zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn gezin, waarmee ik in Apeldoorn woon.

 

 


Elbert Snapper

Mijn naam is Elbert, ik ben geboren en getogen op de Veluwe. Ik zou mezelf omschrijven als een relatieman. Samen met de klant de behoeftes peilen en naar de toekomst kijken, een gedegen plan maken om samen verder te komen. De klantverwachting overtreffen, daar word ik blij van. Ik help mijn klanten vooruit door verder te denken dan alleen auto’s. Bijvoorbeeld over het introduceren van leasefietsen en/of mobiliteitskaarten. Per situatie maken we een rekensom met onze klanten. Het is echt maatwerk.

Rob de Mik

Hallo, ik ben Rob de Mik. Sinds 2003 werk ik in de leasesector als lease adviseur binnendienst. Ik help graag mensen verder met het invullen van hun mobiliteitswensen. Met de opkomst van de elektrische auto is er voor de leaserijder een compleet nieuwe manier van autorijden bij gekomen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Judith Rothengatter

Sinds Februari 2020 ben ik werkzaam bij XL Lease als lease adviseur, net na de samensmelting van al die partijen. Ik heb wel ervaring met auto’s in andere functies en persoonlijke interesse maar de leasebranche was helemaal nieuw. Dat was ook gelijk de uitdaging waar ik naar op zoek was en ze hadden vertrouwen in mij. Nog elke dag leer ik bij in deze veranderende branche, maar ik doe het met veel plezier en zo blijft het een uitdaging. Ik krijg energie van het klantcontact waarbij je bouwt aan een langdurige relatie met klanten. Ze vinden het fijn dat je service biedt en daarom vind ik het erg belangrijk om een dienstverlenende instelling te houden naar de klanten.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, we klussen aan ons jaren ’30 huis of gaan sporten. En bij mooi weer halen we graag de Golf 1 cabrio uit de schuur voor een ritje!


Team Apeldoorn
Benieuwd wat onze collega's van Team Apeldoorn voor u kunnen betekenen?


Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.