Peugeot zakelijk leasen

Peugeot zakelijk leasen

  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Peugeot zakelijk leasen doet u via XLLease

Peugeot, het oorspronkelijke Franse merk, is van alle markten thuis. Zoekt u een stadsauto? Kies dan voor de Peugeot 208. Lekker compact, maar van alle gemakken voorzien. Bent u juist op zoek naar meer ruimte voor het hele gezin? Dan is de 508 SW of 3008 SUV wellicht de leaseauto voor u. Met meer ruimte en comfort, maar ook zeker een strak design en goede rij sensaties. Een stoere, krachtige SUV? Ook die heeft Peugeot. Uw peugeot least u dus zakelijk bij XLLease.

Tijd voor verandering en maakt u de overstap naar elektrisch rijden? U heeft bij Peugeot de keus uit diverse (plug-in) hybride en volledig elektrische auto's. Ontdek elektrisch rijden met de Peugeot e-208 of e-2008. XLLease regelt ook alles rondom de aanschaf van een laadpaal en laadabonnement. Meer weten over elektrisch rijden? We praten u graag bij.

Populaire Peugeot modellen

Meer dan alleen full operational lease

Met full operational lease heeft u een volledig product voor zakelijke lease in handen. Alle componenten zoals verzekering, wegenbelasting maar ook brandstof zitten in één maandbedrag. Wel zo gemakkelijk. Maar ook als u op zoek bent naar contracten met kortere looptijden of meer flexibiliteit bent u bij XLLease aan het juiste adres. Hiervoor hebben wij de producten short lease en flexible lease op de markt gebracht.

Wij hebben ook regelmatig Peugeot occasions in ons occasion leaseaanbod. Zo least u zakelijk een Peugeot tegen een scherp tarief, de afschrijving heeft immers (deels) al plaatsgevonden. Daarnaast zijn deze auto's snel beschikbaar, binnen twee weken wegrijden is geen uitzondering. Neem contact op met één van onze leaseadviseurs om de beschikbaarheid te bespreken.

Ook andere merken zakelijk leasen

Toch niet helemaal de leaseauto passend bij uw situatie gevonden? Kijk dan eens bij een ander merk. Bij ons least u elk gewenst merk en model. Van Renault en Peugeot, tot het luxere Audi en BMW. Ook bedrijfswagens en busjes zijn via XLLease te leasen.
 

Peugeot zakelijk leasen

Vraag direct een offerte aan.

XLLease - Bas
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze lease adviseur Bas en hij helpt u vooruit!