Opel zakelijke lease

Opel zakelijk leasen

Opel zakelijk leasen doet u via XLLease

Op zoek naar uw nieuwe Opel lease-auto? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. Lease bij ons elke gewenst model van Opel in combinatie met één van onze zakelijke leaseproducten. Gaat u voor de veelzijdige en comfortabele Astra? Of kiest u voor de ruime en innovatieve Grandland X? Of toch liever elektrisch rijden met de nieuwe compactie Corsa-e? Opel heeft ook een ruim aanbod elektrische modellen. Bekijk onze tips en advies over elektrisch rijden.

Kiest u voor een Opel als leaseauto, dan kiest u voor betrouwbaar rijden in iedere klasse. Bij XLLease kunt u ieder model van Opel zakelijk leasen.

Opel zakelijke lease:

  • Persoonlijke service
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
  • Transparante werkwijze
  • En niet onbelangrijk: een goede prijs, kwaliteit en service verhouding

Zakelijke lease - Full operational lease

We maken het u zo gemakkelijk mogelijk, maar bieden tegelijkertijd ook zekerheid. Dit alles met ons full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijden uw medewerkers in een nieuwe Opel. XLLease blijft de eigenaar en na het einde van het contract levert u de auto weer bij ons in. Wij regelen alles, de verzekering, afschrijving, belastingen etc. Zelfs een laad of tankpas. Alleen het tanken en wassen van de auto regelt u zelf.

Toch behoefte aan een andere leasevorm? Dat kan. Bij XLLease beiden wij Shortlease en flexible lease. Wilt u weten wat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. Rijdt u liever weg in een Opel waarbij de afschrijving al deels heeft plaatsgevonden? Dat kan met occasion lease. 

 

Ook andere merken zakelijk leasen

Toch niet helemaal de leaseauto passend bij uw situatie gevonden? Kijk dan eens bij een ander merk. Bij ons least u elk gewenst merk en model. Van Renault en Peugeot, tot het luxere Audi en BMW. Ook bedrijfswagens en busjes zijn via XLLease te leasen. Liever een elektrische auto? Kijk dan eens tussen onze elektrische modellen.

 

Opel zakelijk leasen

Vraag direct een offerte aan.

XLLease - Bas
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze lease adviseur Bas en hij helpt u vooruit!