Kia zakelijk leasen

Kia zakelijk leasen

  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Kia zakelijk leasen

Als multimerk leasemaatschappij zijn we er trots op om een uitgebreid scala aan merken en modellen aan te bieden. Eén van de meest gekozen automerken onder zakelijke leaserijders is het populaire merk Kia. Heeft u interesse in bijvoorbeeld de wendbare Kia Picanto, de veelzijdige Kia Sportage of de elektrische Kia Niro EV of Kia EV6? Wij hebben het model Kia die het best bij uw bedrijf past.

Populaire Kia modellen

Kia Full Operational Lease

We streven naar ultiem gemak en bieden tegelijkertijd volledige zekerheid met ons full operational leasecontract. Voor een vast maandelijks bedrag rijden uw medewerkers in een gloednieuwe Kia. Na afloop van het contract levert u de auto weer bij ons in. Wij regelen voor u de verzekering, afschrijving, belastingen en zelfs een laad- of tankpas. Alleen tanken of laden doet u zelf. 

Mocht u toch de voorkeur geven aan meer flexibiliteit? Dan past Shortlease wellicht beter bij u. Zo bent u voor een relatief korte periode gebonden aan een leasecontract. Wilt u liever een Kia rijden waarvan de afschrijving al deels heeft plaatsgevonden? Afhankelijk van het aanbod kunt u met Occasion Lease direct wegrijden in een jong gebruikte auto tegen gunstige voorwaarden. Wilt u weten welke optie het beste bij uw lease behoefte past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze leaseadviseurs helpen u graag.

Kia EV9 zakelijk leasen

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met de Kia EV9, een baanbrekende elektrische SUV die de nieuwste technologische innovaties combineert met indrukwekkend design. Geniet van een ruim en luxueus interieur, waarbij het ontwerp is doordrenkt met comfort en slimme functionaliteiten. Met een opvallend gestroomlijnde buitenkant en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen biedt de Kia EV9 een indrukwekkende mix van prestaties, stijl en milieubewustzijn. Ervaar de opwinding van emissievrij rijden met de Kia EV9, en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

bij XLLease lease je fijn en voordelig
Staat uw gewenste model er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Wij leveren alle merken en modellen.