BMW zakelijk leasen bij XLLease

BMW zakelijk leasen

Lease zakelijk uw BMW bij XLLease

Opzoek naar uw nieuwe BMW lease-auto? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres. Lease bij ons elke gewenste BMW in combinatie met één van onze zakelijke leaseproducten. Denk hierbij aan de fraaie 1-serie, de sportieve en ruime 5-serie of gaat u voor een volledig elektrische BMW van de i-serie? Alles is mogelijk als het gaan om auto leasen bij XLLease.

Kiest u voor een BMW als leaseauto, dan kiest u voor een auto die rijden geweldig maakt. Maar ook voor een innovatief product, voorzien van alle hedendaagse gemakken met een sportief uiterlijk. Bij XLLease kunt u ieder model van BWM zakelijk leasen. 

 

BMW leaseauto

Vraag direct online een offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers over ons BMW aanbod. We helpen u graag de beste leaseauto voor u te vinden. uiteraard in combinatie met onze leaseproducten en daarbij horende services.

Zakelijke lease - full operational lease

We maken het u zo gemakkelijk mogelijk, maar bieden tegelijkertijd ook zekerheid. Dit alles met ons full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijden uw medewerkers in een nieuwe BMW. XLLease blijft de eigenaar en na het einde van het contract levert u de auto weer bij ons in. Wij regelen alles, de verzekering, afschrijving, belastingen enzovoort. Zelfs een laad- of tankpas. Alleen het tanken en wassen van de auto regelt u zelf.

Rijdt u liever weg in een BMW waarbij de afschrijving al deels heeft plaatsgevonden? Dat kan met occasion lease. Bekijk direct ons aanbod.
XLLease - Marina
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze medewerker contractmanagement Marina en zij helpt u vooruit!