Leasemaatschappij Rijssen

XLLease, dé leasemaatschappij in Rijssen

Een leasemaatschappij in Rijssen met medewerkers uit de buurt, dat is XLLease. We helpen u graag met onze kennis van leasen én van de regio Rijssen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

We bieden u verschillende leaseproducten, passend bij iedere situatie. Denk hierbij aan full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen. Ook ontzorgen we u graag op het gebied van mobiliteit, afgestemd op uw medewerkers. Voor alle vragen rondom uw autoregeling, de overstap naar elektrisch leasen of een analyse op uw huidige wagenpark bent u bij XLLease aan het juiste adres.

Lees hieronder de verhalen en bekijk de vlog van onze leaseadviseurs. Neem contact met ze op om te ontdekken hoe we u verder kunnen helpen!

XLLease - gedreven door vooruitgang

Wim Beumer

Sinds 01 juni 2006 ben ik werkzaam als Lease adviseur bij Lease Unlimited, destijds de Leasemaatschappij van Pouw Automotive Groep. Een zeer sterke regionale leasemaatschappij uit Deventer. Nu 15 jaar later werk ik nog steeds voor dezelfde club, echter onder de handelsnaam XLLease.

Ik ben op dit moment contactpersoon vanuit de binnendienst voor de regio Rijssen (Twente) en werk vooral samen met onze accountmanager Ronald Elbertsen die actief onze klanten bezoekt in de regio. Als team zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd op 1 staan en doen we er alles aan wat binnen onze mogelijkheden ligt om onze meerwaarde te tonen en zo t.o.v. de concurrenten het verschil te maken.

Ik ben opgegroeid in Schalkhaar en woon nu bijna 28 jaar samen met mijn vrouw in Deventer. Samen hebben we een zoon van nu bijna 14 jaar. Mijn hobby’s zijn mountainbiken, muziek maken en voetbal. Helaas vanwege een rugblessure niet meer zelf actief maar ik ben zeer betrokken bij het voetbalteam van onze zoon.

Oh ja, mijn leeftijd… ik voel me (heel) soms nog zo jong als prinses Amalia, maar in werkelijkheid loop ik net iets voor op onze hare majesteit de Koningin Maxima.

Henk Rozemuller

Als Ambassadeur van XLLease probeer ik in mijn brede netwerk, van kerk t/m kroeg, ervoor te zorgen dat wanneer er handel is, wij als XLLease in ieder geval altijd mee mogen doen.

Aangezien ik geboren ben in een VW Kever stroomt er benzine door mijn bloed en ben ik gek op auto’s. Daarom kan ik naast een marktconforme scherpe prijs, onze klanten/prospects ook goed voorlichten welk voertuig het beste bij hun organisatie past. De nauwe samenwerking met Pouw zorgt er dan ook vaak voor dat 1+1 daardoor 3 wordt.

Het advies dat ik geef gaat verder dan alleen een scherpe prijs. Ik probeer mij goed in te leven in de missie en visie van het betreffende bedrijf om daarmee een onderscheidende aanbieding te kunnen maken.


Ronald Elbertsen

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als accountmanager lease van Volkswagen Pon Financial Services Oost. Sinds de samenvoeging in 2020 met XLLease werken wij onder deze handelsnaam die meer eer doet aan hetgeen wij willen uitstralen, namelijk een landelijk opererende, multimerk leasemaatschappij met focus op Oost NL.

Onze dienstverlening is transparant en kennis gedreven. Hierbij staat een sterke en persoonlijke betrokkenheid met onze klanten hoog in het vaandel. Gedrevenheid en flexibiliteit zitten in ons DNA. Wim Beumer en ik zijn een echt Team waarbij de slogan van Korps Mariniers “wij gaan door waar andere stoppen” misschien wel het beste omschrijft hoe de klant bij ons op 1 komt te staan.

Ik ben 49 jaar en opgegroeid in Rijssen. Ik ben alweer bijna 25 jaar getrouwd met Sandra en samen hebben we twee zonen, Boaz van 19 jaar (werkt bij Korps Mariniers vandaar mijn slogan) en Levi van 17 jaar zit nog op de middelbare school.

Mijn hobby’s zijn mountainbiken, wakeboarden, skiën en genieten van het buitenleven (vakanties) waarbij ik helemaal tot rust kom en samen met mijn gezin geniet van de vrije tijd samen.


Benieuwd wat XLLease Team Rijssen voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.