Zakelijke auto leasen bij Team Rijssen

Een leasemaatschappij in Rijssen met medewerkers uit de buurt, dat is XLLease. We helpen u graag met onze kennis van leasen én van de regio Rijssen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

We bieden u verschillende leaseproducten, passend bij iedere situatie. Denk hierbij aan full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen. Ook ontzorgen we u graag op het gebied van mobiliteit, afgestemd op uw medewerkers. Voor alle vragen rondom uw autoregeling, de overstap naar elektrisch leasen of een analyse op uw huidige wagenpark bent u bij XLLease aan het juiste adres.

Lees hieronder de verhalen en bekijk de vlog van onze leaseadviseurs. Neem contact met ze op om te ontdekken hoe we u verder kunnen helpen!

Ronald Elbertsen

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als accountmanager lease van Volkswagen Pon Financial Services Oost. Sinds de samenvoeging in 2020 met XLLease werken wij onder deze handelsnaam die meer eer doet aan hetgeen wij willen uitstralen, namelijk een landelijk opererende, multimerk leasemaatschappij met focus op Oost NL.

Ik ben 49 jaar en opgegroeid in Rijssen. Ik ben alweer bijna 25 jaar getrouwd met Sandra en samen hebben we twee zonen, Boaz van 19 jaar en Levi van 17 jaar zit nog op de middelbare school.

Mijn hobby’s zijn mountainbiken, wakeboarden, skiën en genieten van het buitenleven (vakanties) waarbij ik helemaal tot rust kom en samen met mijn gezin geniet van de vrije tijd samen.

Martijn Zwezerijn

Mijn naam is Martijn en ik ben werkzaam als lease adviseur bij XLLease. In 2009 ben ik gestart, toen nog onder de naam Lease Unlimited gevestigd te Deventer en opereerden we als de leasemaatschappij van dealerbedrijf Pouw.

Ik maak onderdeel uit van Team Rijssen en samen met mijn collega’s van Team Rijssen zijn wij het aanspreekpunt voor onze klanten in Rijssen en een brede straal daaromheen. De klant staat echt op 1 en ondanks dat we met Volkswagen Pon Financial Services een grote speler zijn in de markt, proberen we juist dichtbij de klant te blijven om de gewenste service te kunnen bieden. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt is wat wij belangrijk vinden.

Naast het werk breng ik graag tijd door met mijn vrouw en 3 zonen. We genieten ervan om samen leuke dingen te doen en te reizen naar voornamelijk Zuid-Europa. Italië is wel onze favoriet waar je ons zowel in de winter als de zomer zou kunnen tegen komen. Als sport wissel ik hardlopen af met mountainbiken, waar ik aan de laatst genoemde wel de voorkeur geef. Daarnaast kijk ik graag naar de formule 1. Al ver voor de tijd van Max Verstappen was ik al fan. En nu met Max in het team is het extra genieten om een landgenoot kampioen te zien worden.

Remco van der Wal

Productivity soars when passion fuels your work! Sinds 1 januari 2023 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als Lease Adviseur bij XLLease. Het is mijn passie om de mobiliteitsbehoeften van onze klanten te vervullen en hen te voorzien van de beste oplossingen.

Bij XLLease werk ik samen met een geweldig team om onze klanten elke dag een uitstekende service te bieden. Ik geloof sterk in het belang van klanttevredenheid en doe er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden en goed geholpen worden.

Naast mijn werk bij XLLease geniet ik ervan om sportwedstrijden te bezoeken, vooral die van mijn favoriete team, Go Ahead Eagles. Bij iedere thuiswedstrijd kun je op mijn aanwezigheid rekenen.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor mobiliteit te blijven delen en onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. Voel je vrij om contact met me op te nemen als ik ergens mee kan helpen!

Leasemaatschappij Rijssen

Leasemaatschappij in Rijssen

XLLease is de lokale leasemaatschappij in Rijssen en omgeving. Met onze expertise in leasing en lokale kennis, staan we altijd klaar om het beste product voor uw behoeften te vinden. Of het nu gaat om full operational lease, occasion lease, of elektrisch leasen, wij bieden de ideale oplossing. Bovendien kunnen we u assisteren voor alle aspecten rondom mobiliteit. We assisteren graag bij het opstellen van uw autoregeling, begeleiden u bij de overstap naar elektrisch rijden, en zorgen bovenal voor een zorgeloze ervaring via ons Fleetplatform en Fleetinformatie platform.

 

Elektrische auto leasen Rijssen

Eén van de leasevormen die XLLease aanbiedt is elektrisch leasen. Bij zakelijke rijders wordt het leasen van een elektrische auto steeds aantrekkelijker, zeker door de fiscale voordelen die eraan verbonden zijn. Daarnaast willen veel bedrijven, om hun CO2-footprint te verminderen, verduurzamen. Elektrisch leasen is dus een win-win situatie voor zakelijke rijder en de werkgever. De overstap maken naar een duurzamer wagenpark brengt alleen ook vragen met zich mee. Wij helpen u graag in de transitie naar elektrisch rijden.

Dé voordelen

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad
Benieuwd wat XLLease Team Rijssen voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op met één van ons. We helpen u graag verder.

Leasemaatschappij Rijssen