Het XLLease team van Harderwijk!

Jan Baatje

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de leasewereld, waar geen dag hetzelfde is en ook een wereld die “constant in beweging is”. Het bedienen van onze klanten is nog elke dag een feestje en de grote diversiteit aan wensen en vraagstukken maakt het dat het elke dag weer een uitdaging is.

Vanuit Harderwijk bedienen we al jarenlang een trouwe klantengroep en het feit dat deze klanten trouw aan ons blijven, komt mede voort uit het feit dat we deze klanten op een persoonlijke manier benaderen en luisteren naar wat hun wensen en door daar goed naar te luisteren, ontzorgen we hen in hun mobiliteitsbehoeften.

Bij XLLease hebben we er daarom ook bewust voor gekozen met een vast team te werken als binnen-/ en buitendienst en Ricardo en ik “verzorgen” ons klanten al sinds lange tijd in de regio Harderwijk (en ver daar buiten). Mede hierdoor hebben we soms aan een half woord genoeg om vragen van klanten te beantwoorden en op die wijze zien we ook goed hoe de mobiliteitsbehoeften bij de klant soms veranderen. Leasen is namelijk lang niet altijd (meer) alleen een auto aanwijzen een leaseprijs berekenen en de weg op. Mobiliteitsbehoeften hebben tegenwoordig een veel breder pallet, zaken als mobiliteitsbudget, vragen over elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken, maar ook issues als duurzaamheid binnen een bedrijf en hoe hun mobiliteit daar onderdeel van uitmaakt, zijn vraagstukken waar wij voor onze klanten onderdeel van uitmaken en in adviseren. Onze klanten willen altijd vooruit en wij helpen daar graag in mee en zijn daarom ook “gedreven door vooruitgang”.

Heeft u mobiliteitsvraagstukken en behoefte aan antwoorden, en wilt u hierin ontzorgt worden door mensen die dat met plezier en aandacht voor u aanpakken, neem dan contact met ons op!