Zakelijke auto leasen bij Team Deventer

Een leasemaatschappij in Deventer met medewerkers uit de buurt, dat is XLLease. Ons gedreven team in Deventer helpt u graag met al uw vragen rondom auto leasen en het beheer van uw wagenpark. Met onze passende leaseproducten voor elke situatie, de kennis van de regio en onze sterke basis bent u bij ons aan het juiste adres.

Full operational lease, occasion lease of flexibel leasen. Of hulp bij de transitie naar elektrisch leasen, XLLease helpt u verder. Met onze extra services zoals managementrapportages, analyses op uw wagenpark en hulp bij uw autoregeling ontzorgen we u volledig.

U profiteert ook van onze sterke basis als onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, dé top twee leasemaatschappij van Nederland. 

Bekijk hieronder de vlog van onze leaseadviseurs. Neem contact met ze op voor meer informatie.

XLLease - gedreven door vooruitgang

Karen Muradov

Ik sta voor je klaar bij XLLease! Met inmiddels 7 jaar ervaring, begon ik mijn carrière bij Volkswagen Pon Financial Services, waar ik alle ins en outs van de branche leerde kennen. Als accountmanager vind ik persoonlijk contact en het helpen van klanten bij het maken van de juiste keuzes erg belangrijk. Ik voel me verantwoordelijk om klanten te ondersteunen, zelfs nadat de deal is gesloten. Buiten werk kun je me vinden op het voetbalveld of genietend van quality time met mijn gezin. Met mijn toewijding en vriendelijke benadering ben ik er om jou te helpen bij al je leasingbehoeften bij XLLease!

Koen Ruesink

Na het behalen van mijn diploma aan de IVA, wist ik zeker dat ik mijn passie voor auto's wilde omzetten in een carrière in de automotive industrie. Met enthousiasme werk ik nu al meer dan een jaar als binnendienst medewerker bij XLLease. Het geeft me energie om deel uit te maken van een dynamische organisatie die voortdurend vernieuwt, zowel in haar producten als in de strategie van het team, om de tevredenheid van de klant te waarborgen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om nieuwe steden en culturen te ontdekken, en breng ik ook graag tijd door op de piste. Daarnaast ben ik ook buiten werk graag onder de mensen, tussen mijn familie of vrienden.

Auto leasen Deventer

Bij XLLease Deventer kunt u kiezen uit meerdere zakelijke leasevormen. De meest gekozen leasevorm is full operational lease. Operational lease omvat een all-in maandbedrag dat alle kosten dekt zoals reparaties, onderhoud, belastingen en verzekeringen. Liever op korte termijn al wegrijden in een leaseauto in de regio Deventer? Bekijk dan de leasevorm occasion lease. Bij occasion lease beschikt u op korte termijn al over een goed onderhouden tweedehands leaseauto, onder de voorwaarden van full operational lease. Ook wanneer u interesse heeft in elektrisch leasen, shortlease of flexible lease helpen onze leaseadviseurs u graag.

 

Aanbod merken en modellen

Bij XLLease Deventer zetten we ons in om u een uitgebreid aanbod van merken en modellen te bieden met zakelijke lease. U kunt bij ons terecht voor alle merken en modellen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Als onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en door de nauwe samenwerking met dealer Pouw, hebben wij sterke regionale wortels. Onze leaseadviseurs kunnen u daarom persoonlijk en snel begeleiden bij het selecteren van merken en modellen welke aansluiten bij uw medewerkers. Voor Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens bieden zij uitgebreide diensten zoals verhuur en schadeherstel, allemaal vanuit één locatie. Kiest u voor één van deze merken? Dan bent u verzekerd van lokaal onderhoud bij de merkdealer in Deventer.

Dé voordelen

  • Persoonlijk contract op maat 
  • Transparant en heldere communicatie
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
  • Onderdeel van de top 2 leasemaatschappij
  • Snel rijden met occasions of auto's uit voorraad