XLLease

Samenwerkingen

XLLease werkt al jaren nauw samen met Pouw en Volkswagen Pon Financial Services. Zo bieden we u het beste van twee werelden met Pouw als een bekende regionale partner en Volkswagen Pon Financial Services als sterke, landelijke leasemaatschappij. Daarom hebben wij bij XLLease een groot aanbod aan merken voor u beschikbaar voor de zakelijke lease. U kunt daarom ook rekenen op perfecte service en de zekerheid van mobiliteit voor uw berijders. 

Pouw

Als eerste Volkswagen- en Audidealer in Nederland en met een sterke regionale binding werken we graag nauw samen met Pouw. Voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens bieden ze u de beste producten en services. Denk hierbij ook aan verhuuractiviteiten en schadeherstel. Alles is binnen handbereik. 

Daarnaast zit ons kantoor direct boven de Audi showroom en naast de Volkswagen showroom, dichterbij onze merken kunnen we niet zitten.

Lees hier meer over Pouw.

Volkswagen Pon Financial Services

Of kort gezegd VWPFS. Ooit begonnen als Volkswagen Bank, nu een top-3 leasemaatschappij. Door de overname van Lease Unlimited in 2014 en van XLLease in 2019 zijn wij onderdeel geworden van Volkswagen Pon Financial Services. Een sterke, landelijke speler met daarbij het schaalvoordeel waar u van kan profiteren, denk hierbij aan de inkoop van auto's en onderhoud. Een deel van onze services voor berijders worden centraal vanuit Amersfoort geregeld, maar wel met de service die u van XLLease gewend bent.

Lees hier meer over Volkswagen Pon Financial Services.

 

 

Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Het team van XLLease staat graag voor u klaar.