Polestar zakelijk leasen

Polestar zakelijk leasen

Polestar zakelijk leasen bij XLLease

Bent u op zoek naar een elektrische auto? Dat kan bij XLLease. De Polestar is dan een goede optie. Dit is een 100% elektrische auto. Lease uw zakelijke Polestar bij XLLease en geniet van luxe, een strak design, maar ook van performance. De Polestar heeft daarnaast een grote actieradius, dus lange ritten is voor deze auto geen probleem. 

Bent u nog niet helemaal bekend met alles wat er komt kijken bij het leasen van een elektrische auto? We vertellen u er graag meer over. Lees hier meer informatie over zakelijk elektrisch leasen. Of bel één van onze leaseadviseurs voor een persoonlijke toelichting. We helpen u graag.

Polestar leaseauto

Vraag direct online een offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers over ons Polestar aanbod. We helpen u graag de beste leaseauto voor u te vinden. Uiteraard in combinatie met onze leaseproducten en daarbij horende services.

Zakelijk meer merken leasen

Een Polestar least u zakelijk bij XLlease. Maar ook een Audi, BMW, Ford, Volkswagen en ga zo maar door. U least namelijk elk merk en model bij XLLease. De multimerk leasemaatschappij van Oost Nederland. Weet u nog niet helemaal welke auto bij uw situatie past? Wij denken graag met u mee. 

Leasevormen bij XLLease

Wij bieden verschillende leasevormen aan zoals full operational leaseflexible lease en occasion lease. Welke leasevorm het beste bij u past, hangt af van uw wensen en verwachtingen. Bent u komende jaren op zoek naar zekerheid en stabiliteit? Ga dan voor full operational lease. Een leasecontract voor een kort termijn kan ook bij XLLease. Ga dan voor een flexibel lease. En wilt u direct kunnen wegrijden met een vrijwel nieuwe auto? Dan is occasion lease de beste optie voor u. Bekijk hier een greep uit onze leasevormen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We leveren maatwerk voor alle zakelijke lease situaties.

XLLease - Marina
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze medewerker contractmanagement Marina en zij helpt u vooruit!