Citroën lease bij XLLease

Citroën zakelijk leasen

  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Citroën zakelijk leasen

Wilt u een Citroën rijden met zakelijke lease? Als multimerk leasemaatschappij bieden wij u alle modellen van Citroën aan met zakelijk leaseoplossingen. Ontdek de naadloze combinatie van stijl, duurzaamheid en efficiëntie die Citroën te bieden heeft, gecombineerd met de flexibiliteit van XLLease. Wij bieden u verschillende leasevormen aan zoals: Full Operational Lease, Shortlease en Occasion Lease.

Populaire Citroën modellen

Citroën Full operational lease

Met onze full operational lease oplossing bieden we klanten een zorgeloze rijervaring. Zo profiteert u niet alleen van de unieke stijl en innovatie van Citroën, maar ook van het gemak van onze uitgebreide services die vallen onder full operational lease. Onderhoud, verzekering, belastingen en zelfs vervangend vervoer zijn allemaal inbegrepen, zodat u kunt focussen op wat écht belangrijk is: de groei van uw onderneming. 

Citroën C4 zakelijk leasen

De Citroën C4 combineert ruimte en prestatie en is daarmee ideaal voor zowel zakelijk als privé gebruik. Met een eigentijds design, opvallende lijnen en geavanceerde technologieën geeft de C4 een frisse draai aan compacte auto's. Het interieur biedt comfort en een intuïtieve rijervaring, terwijl de efficiënte motoren zorgen voor dynamiek en brandstofbesparing. Of u nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, de Citroën C4 biedt veelzijdigheid en plezier op de weg.

Klaar om in stijl te rijden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ontdek de betrouwbare service van XLLease en zet de eerste stap naar een ongeëvenaarde rijervaring.

bij XLLease lease je fijn en voordelig
Staat uw gewenste model er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Wij leveren alle merken en modellen.