Schade en diefstal 

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is, dient zo snel mogelijk aan ons gemeld te worden. Op deze pagina vindt u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden.

 

Bij pech onderweg belt u met 033 - 45 49 560 (binnenland) of +31 33 45 49 560 (buitenland), onze medewerkers van de Berijdersdesk helpen u zo snel mogelijk weer op weg.

Staat u met pech op een gevaarlijke locatie (snelweg)? Bel dan 112. 

XLLease -  Zakelijke lease
XLLease berijder

Inbraak en diefstal

In geval van diefstal of inbraak doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze Berijdersdesk.

 

XLLease berijder

Eenzijdige schade melden

Bij eenzijdige schade heeft alleen uw auto schade. Heeft u schade aan uw leaseauto en zijn er geen anderen bij betrokken? Meld uw schade dan via onderstaande link.   

XLLease berijder

Tweezijdige schade melden

Heeft u schade en is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan samen het Europees Schadeformulier in en verstuur het via de post of vul het tweezijdige schade formulier in.
XLLease berijder

Documenten aanvragen

Op deze pagina kunt u onder andere een schadeformulier en een schadevrijeverklaring downloaden. 

Berijdersdesk

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw leaseauto belt u met onze Berijdersdesk

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

033 - 45 49 560

Ruitschade

Heeft u ruitschade? Voor het toewijzen van de juiste herstelpartner belt u met de (033) 454 95 53. Laat u ruitschade elders herstellen, dan kan dat tot gevolg hebben dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding hiervan. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u dan ook aan afspraken te maken volgens het advies van de BerijdersDesk. Voor spoedeisende reparaties belt u 24/7 met de BerijdersDesk.

Inbraak en diefstal
Vervangend vervoer
Schade
Mijn XLLease app
Dé app voor uw leaseauto
XLLease app voor leaserijders