Vraag hier uw documenten, verklaringen en kaarten aan

Als berijder en/of wagenparkbeheerder heeft u diverse documenten nodig om alle zaken omtrent uw leaseauto/wagenpark te regelen. Via onderstaand aanvraagformulier kunt deze gemakkelijk aanvragen. Aan het aanvragen van de documenten kunnen kosten verbonden zijn*. 

Let op! Het aanvragen van een schadevrijverklaring is alleen mogelijk als het leasecontract al beëindigd is, het contract heeft dan een einddatum. De reden hiervoor is dat we de huidige staat waarin de auto zich bevindt niet kennen, deze kunnen we pas vaststellen tijdens het innemen van de auto. Uit ervaring weten we dat de verzekeraar een verklaring zonder einddatum niet in behandeling neemt, daarom wordt de verklaring uitsluitend opgemaakt voor beëindigde contracten. Wilt u toch een verzekering afsluiten zonder verklaring, overleg dan met uw tussenpersoon of verzekeraar dat u pas een verklaring kan overleggen nadat het leasecontract is beëindigd.

XLLease -  Zakelijke lease

Berijdersdesk

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw leaseauto belt u met onze Berijdersdesk

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

033 - 45 49 560

* De kosten voor het aanvragen van een nieuwe kentekencard zijn € 60,- (incl. btw)
   In verband met de eisen van de lokale overheden bedragen de kosten voor een buitenland verklaring voor Marokko, Oekraïne, Tunesië en Turkije € 25,- (incl. btw)
   De overige documenten zijn gratis op te vragen.
Mijn XLLease app
Dé app voor uw leaseauto
XLLease app voor leaserijders