Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen? Van A tot Z geregeld!

Schilder? Bezorger? Retailer? Uw bedrijfswagen least u bij ons bedrijfsklaar. Een turn-key oplevering met een inrichting en bestickering naar uw wens. Onze adviseurs helpen u met het samenstellen van uw ideale bus.

1. Kies de bedrijfswagen die bij u past.

Voor welke Volkswagen bedrijfswagen wilt u een voorstel ontvangen? Geen zorgen, voor verdere specificaties zoals de motor, lengte en hoogte van uw bus nemen we contact met u op.

Volkswagen Caddy
πŸ’¨ Snel ter plaatse.
De compacte en efficiΓ«nte bedrijfswagen van Volkswagen.
Volkswagen ID. Buzz
⚑ Hiermee maakt u indruk.
De elektrische bedrijfswagen van Volkswagen.
Volkswagen Transporter
πŸ’™ The original.
De Volkswagen Transporter bewijst zijn dienst keer op keer.
Volkswagen Crafter
πŸ“¦ Ruimte voor groei.
De Volkswagen Crafter is leverbaar in verschillende maten.

2. We verzorgen uw ideale laadruimte inrichting.

Waar u uw bedrijfswagen ook voor wilt gebruiken, we verzorgen de perfecte inrichting van de laadruimte. We nemen na het ontvangen van uw aanvraag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Bedrijfswagens interieur

3. We bestickeren uw bus in de stijl van uw bedrijf.

Uw bedrijfswagen leasen kan bij XLLease inclusief de bestickering. Van een eenvoudig logo tot een volledige wrap. We nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Bedrijfswagens leasen

Voorstel aanvragen

U kunt hier een korte omschrijving geven van uw wensen. Geen zorgen, wij nemen contact met u op om uw wensen tot in detail te bespreken.

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.