XLLeaseLeasevormenShortlease

Shortlease

Nu aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen bij XLLease

Shortlease is een vorm van autolease waarbij u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft Shortlease een leasecontract van zo’n twee tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via EasyRent, ons zakelijke verhuurbedrijf, is de auto daarna per dag opzegbaar.

Shortlease via XLLease kan om verschillende redenen een uitkomst zijn.

  • Bijvoorbeeld wanneer u één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben.
  • Of wanneer u tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project.
  • Of als u niet gebonden wilt zijn aan een leasecontract van 48 maanden.
  • Met shortlease realiseert u uw eigen ideale balans tussen privé en zakelijk rijden. U kunt bijvoorbeeld op vakantie in een ruime auto met trekhaak voor de caravan. En gaat u weer aan het werk? Dan kiest u voor de rest van het jaar voor een kleinere auto.
  • Shortlease is ook een uitkomst bij een eenmalig project waarbij er tijdelijk veel kilometers moeten worden gemaakt. U kiest dan gewoon voor shortlease voor de duur van uw project en houdt zo de kosten perfect in de hand.
  • Nog een advies: gaat het om veel projectkilometers? Kiest dan binnen shortlease voor een dieselauto. Bij minder te rijden kilometers is het weer gunstiger om binnen shortlease te kiezen voor een benzineauto.

Dat is het mooie van Shortlease: genieten van een snelle service en de voordelen van een kortlopend contract. Tegelijkertijd de vrijheid om, wanneer u maar wilt, het contract om te zetten of te verlengen. Uw Shortleasecontract krijgt u nergens anders zo flexibel als bij XLLease.

Shortlease is flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan een langlopend leasecontract kiezen altijd voor shortlease want shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van full operational lease. Omdat uw auto, zonder boete, per dag opzegbaar is hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten en kunt u uw vervoer op bijna elk gewenst moment aanpassen aan de voor u actuele omstandigheden.

Profiteer van aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen

Volkswagen Up! benzine

Een Volkswagen die handzaam is in de stad én een kilometervreter op de snelweg. Dat is de up! Eén van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto's.

Vanaf €479,- vanaf één maand

Lease 'm nu

Volkswagen Golf benzine

Ga voor kwaliteit, comfort en veiligheid met de Volkswagen Golf. Least u een dan rijdt u duurzaam en sportief. Lease uw Volkswagen Golf met de service van XLLease.

Vanaf €729,- vanaf één maand

Lease 'm nu

Volkswagen Polo benzine

De Volkswagen Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘App-Connect’.

Vanaf €649,- vanaf één maand

Lease 'm nu

Volkswagen E-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot 200 kilometer praktische actieradius, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%.

Vanaf € 1239,- vanaf één maand

Lease 'm nu

Benieuwd naar Shortlease?

Graag adviseren wij u of Shortlease voor uw bedrijf de juiste keuze is.

Bel XLLease voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag snel verder!