XLLeaseLeasevormenShortleaseShortlease voor ZZP’ers bij XLLease: betaalbaar en flexibel

Shortlease voor ZZP’ers bij XLLease: betaalbaar en flexibel

XLLease biedt met shortlease voor ZZP’ers een betaalbare en flexibele mobiliteitsoplossing. U rijdt in een gloednieuwe auto voor het aantrekkelijke tarief van huren. Tegelijkertijd profiteert u van de vrijheid van leasen.

Als ZZP’er is het belangrijk dat u flexibel bent, ook mobiel. Kiest u voor shortleasen? Dan profiteert u van maximale vrijheid voor een vast laag maandbedrag. U heeft bij XLLease de keuze uit talloze automodellen in verscheidene uitvoeringen, van eenvoudig tot luxer. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief onderhoud en uw contract is snel weer op te zeggen, zonder gedoe. Zo heeft u als ZZP’er alle vrijheid en financiële zekerheid, en kunt u zich concentreren op wat u het liefste doet: ondernemen.

Kies uit de nieuwste auto’s bij XLLease

Als ZZP’er wilt u beschikken over een representatieve en betrouwbare auto. Heeft u niet de financiële middelen om uw ideale auto te kopen? Dan blijkt uw favoriete auto via shortleasen bij XLLease vaak wel bereikbaar.

Flexibel met shortlease voor ZZP’ers

Shortlease is een vorm van autolease waar u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft Shortlease een leasecontract van zo’n 2 tot 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand. Shortlease kan daardoor om verschillende redenen een uitkomst zijn voor ZZP’ers.

Geen dure onderhoudskosten

Bij shortleasen bij XLLease heeft u geen dure onderhoudskosten. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief onderhoudskosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en komt nooit voor financiële verrassingen te staan. Voor elke ZZP’er in soms onzekere tijden, is dat een baken aan rust in een woelige ondernemerszee.

Benieuwd naar Shortlease?

Graag adviseren wij u of Shortlease voor uw bedrijf de juiste keuze is.

Bel XLLease voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag snel verder!